‘Ineens lag ik een vrouw te zoenen, terwijl mijn man ons lekker liet gaan’

19.07.2023 13:42
rollebollen trio met vrouw polyamorie Beeld: Getty Images

Toen Charlie verliefd werd op een vrouw, werd ze aangemoedigd door haar man. Een derde in het spel gaf hun seksleven een enorme boost.

Charlie (34), getrouwd met Jaap (40), twee kinderen van 4 en 2,5.

“Als de kinderen op zaterdag hun dutje doen of in bed filmpjes kijken, trekken mijn man Jaap en ik ons ook altijd even terug in de slaapkamer. Vertrekken zij ’s avonds om zeven uur naar boven, doen wij een kwartier later hetzelfde. Jaap en ik hebben een ander slaapritme, gaan nooit tegelijkertijd naar bed en plannen bewust onze momenten samen in. Op die manier zijn we nooit te moe voor seks.

Soms heb ik wel even moeite met de transformatie van moeder en echtgenote naar minnares, maar dan neem ik even een kwartier voor mezelf. Blaas de dag uit, trek een leuk lingeriesetje aan en poets mijn tanden. Daarna roep ik Jaap bij me en komt de zin meestal vanzelf.

Verliefd

Jaap en ik houden ons seksleven spannend door het delen van fantasieën en het variëren in standjes en plekken. In de zomer seksen we graag buiten in de tuin op onze loungebanken onder de overkapping of in de tent op de camping. Twee keer per jaar logeren de kinderen een weekend bij opa en oma en dan boeken Jaap en ik een sauna met hotelovernachting, voor extra qualitytime. Het is in het belang van onze kinderen dat wij een leuk stel blijven, want als wij het samen goed hebben, zijn we veel leukere en relaxte ouders.

Jaap en ik zijn acht jaar samen. Op een mindere periode na tijdens de zwangerschappen vanwege bekkenbodemklachten, hebben we altijd veel gevreeën. Twee keer per week was een normaal cijfer. Sinds ik deze zomer verliefd werd op een vrouw, is dat gemiddelde enorm gestegen. Zeker in die tijd schoten we naar zes à zeven keer per week. Voordat ik een relatie kreeg met Jaap had ik al een paar seksuele ervaringen gehad met een vrouw.

Ik noem mezelf niet echt bi, maar ik houd wel van vrouwenlichamen. Jaap en ik hadden al eens gesproken over een keer een vrouw erbij. Een trio of een vrijpartij waarbij hij dan mocht toekijken. We gebruikten het voornamelijk als fantasie. Al stond vlak voor corona een bezoek aan een parenclub hoog op de verlanglijst en stonden we open voor wat dan spontaan zou ontstaan.

Trio

Maar toen ontmoetten we afgelopen zomer Karen. Al snel raakten wij aan de praat en voelde ik een bepaalde, vreemde aantrekkingskracht. Bij een tweede ontmoeting bij ons thuis en wat wijntjes, spraken we ineens over daten en kussen met een vrouw. Een grote wens van haar, zo biechtte ze op. Ik raakte hoteldebotel verliefd op Karen. De derde keer dat we elkaar zagen lagen wij ineens te zoenen. Terwijl Jaap beneden achterbleef, gingen Karen en ik samen naar boven, waar we elkaar op bed beminden. We streelden, kusten en likten elkaar. Jaap vond het fantastisch. Hij kwam wat drinken brengen en liet ons lekker gaan.

Karen bleef slapen en de volgende ochtend installeerden we de kinderen voor een Disneyfilm en verhuisden wij met zijn drieën naar onze slaapkamer. Eerst zou zij alleen toekijken terwijl Jaap en ik sexten, maar even later deed zij mee. Die keer alleen nog oraal. Karen en hij gingen niet all the way, daarvoor was ik te jaloers. Maar het samenzijn met z’n drieën was ontzettend spannend. Jaap genoot er bijna nog meer van dan ik. Anders dan ik had hij geen last van jaloezie, hij vond het fijn mij zo happy te zien. Hij zag me de hele dag stralen. Op een avond moedigde hij me zelfs aan even naar Karen te gaan. Hij nam de verzorging van de kinderen op zich, zodat ik alle tijd had.

Lees ook: ‘Mijn man vindt het prima dat ik buiten ons huwelijk ook nog een relatie met een vrouw heb’ >

Zomerliefde

We besloten Karen en haar dochter mee te vragen op vakantie. We hadden een bungalow geboekt en daarin was een kamer over. Het werden twee heerlijke, geile weken waarin ik uiteindelijk ook Jaap en Karen toestond met elkaar te neuken, al vond ik dat nog lastig. Er zijn heel wat tranen bij mij om gevloeid, omdat ik letterlijk bang was dat Jaap om haar bij mij weg zou gaan. Maar ik wist ook dat het oneerlijk zou zijn hem iets te misgunnen wat hij andersom wel oké vond.

Jaap en ik spraken vaak over alle gevoelens die loskwamen. Het bracht ons dichter tot elkaar. Voor Jaap voelde het als een missie mij vanaf nu nog meer te overtuigen van zijn liefde en nóg meer te bewijzen dat hij nooit bij me weg zou gaan. De ervaring met Karen gaf een boost aan ons seksleven. Heerlijk tijdens het vrijen te fantaseren over dat wat ik alleen met haar had gedaan of wij als trio. We doken bijna elke dag samen het bed in.

Maar na drie maanden te hebben genoten van deze zomerliefde, stortte mijn wereld volkomen in toen Karen belde met de mededeling dat ze verliefd was geworden op een man – en hij zag deze triage niet zitten. Kiezen voor hem betekende dus breken met mij en Jaap. Zelfs vrienden blijven met mij alleen was geen optie. Ik was er kapot van. Ik heb echt wekenlang last gehad van liefdesverdriet. Gelukkig had ik hierbij veel steun aan Jaap.

Polyamorie

Wel heeft onze vriendschap-plus met Karen bij ons een interesse in polyamorie aangewakkerd; de levenswijze waarin je meerdere liefdesrelaties tegelijk kunt hebben. Jaap heeft er een aantal podcasts over beluisterd en veel films en boeken bekeken en ontdekt hoe mooi het kan zijn om er als stel een partner bij te hebben.

Zelf vind ik het nog wel ingewikkeld, want ik ben redelijk jaloers en een andere vrouw in onze relatie lijkt me ook vrij gecompliceerd. Tegelijkertijd zou ik het wel fantastisch hebben gevonden om dit met Karen te hebben geprobeerd. Jaap en ik willen voorzichtig het pad ingaan en ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Als we iets geleerd hebben van deze zomer, dan is het dat we samen alles kunnen overwinnen.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.