‘Ik dacht dat ik sjans had, niet dus’

01.05.2023 06:15
blunder flirten kapot hakken Beeld: Getty Images

Je mag dan wel moeder zijn, je kunt best af en toe eens testen of je nog goed in de markt ligt. Toch jammer als zo’n flirt ervoor zorgt dat je het liefst in een diepe kuil verdwijnt.

Nancy (32) woont samen en is moeder van zoon Sam (3).

“Ik vond het wel wat, mijn royale cup in de borstvoedingsperiode. Ook mijn vriend genoot er zichtbaar van. ‘Wat zie je er goddelijk uit’, sprak hij verlekkerd tijdens een van onze eerste terrasbezoeken met onze kersverse baby. De zon scheen, het hemdje dat ik droeg was praktisch voor het voeden, maar verhulde weinig. Grinnikend wuifde ik zijn hormonale lentekriebels weg en stond op om naar het toilet te gaan.

“Ergens voelde ik me gevleid dat ik blijkbaar nog steeds goed in de markt lag”

Op weg naar binnen floot een groep twintigers me uitdagend na. ‘Zo zo, juicy!’ riepen ze. Ergens voelde ik me gevleid dat ik ondanks mijn prille moederschap en ontzwangerende lijf blijkbaar nog steeds goed in de markt lag. Toen ik in de toiletspiegel keek, begreep ik pas wat ze écht bedoelden met ‘juicy’. Op mijn rechterborst prijkte een grote doorlekvlek, met geen mogelijkheid te verhullen. Er zat maar één ding op: de boel ownen. Met opgeheven hoofd stapte ik langs de jongens terug naar ons tafeltje. En siste ze nog even zachtjes toe: ‘Ja hè, vindt mijn zoon ook.’”

Lees ook – Datingblunder: ‘Na één drankje zei hij al dat een match er niet in zat’ >

In de roos

Adhira (33) is getrouwd en moeder van Kish (6) en Nayla (2).

“Ik wilde leuk doen, met twee vriendinnen kinderloos op weg naar een etentje, op naaldhakken over kinderkopjes. Meters van tevoren hadden we ze al gespot, de wegwerkers in oranje hesjes. ‘Oversteken?’ opperde vriendin één, zeker wetend dat dit op z’n minst een seksistische opmerking zou opleveren. ‘Welnee’, zei ik, ‘de kunst is gewoon een beetje mee te bewegen, dan zijn ze vanzelf weer stil.’

“Terwijl hem flirtend lik op stuk wilde geven verloor ik mijn evenwicht”

‘Lekker aan de tippel?’ incasseerden we de eerste opmerking. Terwijl ik een hap lucht nam om hem flirtend lik op stuk te geven, trok mijn vriendin me aan mijn jasje, verloor ik mijn evenwicht en belandden mijn tas én ik op straat – terwijl de tampons uit die tas richting wegwerkers rolden. ‘Je kunt in elk geval mikken, mop!’ gierden die het uit. Waarop ik de boel probeerde te redden met: ‘Je moet me eens zien met een dartpijl’ – en met een gat in mijn panty doorliep.”

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.