Gestoord door je vakantieburen: ‘We waren nét bezig toen er op de deur werd geklopt’

12.07.2022 12:20
vakantie seks tent buren opgewonden Beeld: Getty Images

Heerlijk met je lief op vakantie: eindeloos tijd voor elkaar en vermaak op de leukst mogelijke manier. Dat het nu je kinderen hebt, toch een beetje anders gaat dan die zomerse dagen in het verleden, dat neem je dan maar voor lief.

Renate (42): “Eén ding was zeker tijdens onze vijfde vakantie naar dezelfde Franse camping: het stelletje in het koepeltentje naast onze reusachtige familietent was priller samen dan wij. Elke nacht, uitgerekend wanneer wij net lagen, barstte het feest los. Ze probeerden zachtjes te doen, maar wij hoorden elk geritsel en gehijg.

“Ze probeerden zachtjes te doen, maar wij hoorden elk geritsel en gehijg”

Aanvankelijk in shock ontdekten mijn vriend en ik al snel de lol ervan; best opwindend dit. Een paar keer deden we stiekem mee – een nieuwe dimensie in onze relatie en qua geluidsniveau ídeaal met kinderen – om de twee de volgende ochtend met een stalen gezicht te begroeten. Stilletjes hopen we dat ze de volgende keer weer naast ons staan.”

Lees ook – ‘In de zomer lijkt het net alsof ik een andere man heb’ >

Hanky-panky

Ingeborg (34): “Als jong getrouwd stel trokken we een aantal zomers geleden – toen nog kinderloos – door Frankrijk en Portugal, en waren verliefder dan ooit tevoren. Ons appartementje in de Pyreneeën viel wat tegen, het was een regenachtige dag, dus wij vermaakten ons op de leukst mogelijke manier: op de uitgeklapte slaapbank naast ons gammele keukentje.

“We waren net vijf minuten bezig toen er op de deur werd geklopt”

We waren net vijf minuten bezig toen er op de deur werd geklopt: onze buren. We maakten hun kinderen wakker met onze ‘hanky-panky’, zoals ze het noemden. Hoewel een tikkeltje gênant, vonden mijn man en ik het hilarisch. We dachten er nog vaak grijzend aan terug – tot ik vorige zomer, met mijn peuter op mijn arm en een seksleven dat nog meer op zijn gat lag dan mijn man, zélf stond aan te kloppen bij de verliefde vakantieburen.”

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kek Mama (@kekmamamagazine)