Bart (35) gaat vreemd sinds de geboorte van zijn jongste kind

29.09.2022 10:57
Bijman Vreemdgangers Beeld: 123RF

Bart (35), getrouwd, vader van een zoon (6) en dochter (4), gaat vreemd sinds de geboorte van zijn jongste kind. Sinds twee jaar is hij de minnaar van Karen (30), ook getrouwd.

“Twee zwangerschappen waardoor ze nog steeds veel te dik is, een gruwelijke bevalling met artsen die in en aan mijn vrouw stonden te trekken, huilbaby’s en aandacht slurpende kinderen: ik kan genoeg redenen opnoemen waarom ik op dit moment vreemdga. Maar de belangrijkste: ik zie mijn vrouw niet meer als seksueel wezen.”

Behoeften

“Sinds de geboorte van onze jongste hebben we geen seks meer gehad. Suze draagt XL-joggingpakken en maakt zich amper op. Bovendien kan ik haar niet los zien van de bloederige tangverlossing en haar borsten vind ik niet langer opwindend. Ze behoorden vroeger mij toe, maar hebben jarenlang dienstgedaan als melkflessen. Ik weet dat het heel onaardig en disrespectvol klinkt en dat lezeressen nu vast vol walging afhaken, maar ik zeg het maar eerlijk zoals het is. Mijn vrouw taalt niet meer naar seks, ze wil alleen nog maar knuffelen. Prima, maar ik heb wél mijn behoeften en zoek die daarom buiten de deur.”

Lees ook
Ron (40) heeft een geheime affaire met de getrouwde Lisa >

Niet scheiden

“Sinds twee jaar is dat met Karen. Ze is een collega en heeft een zoontje van drie. Zij is niet veranderd in een moeke, maar nog steeds woest aantrekkelijk. Ze sport veel en kleedt zich vrouwelijk. Dat zij gebonden is, vind ik alleen maar een pre. Mijn vorige minnares wilde veel meer. Die ging me midden in de nacht bellen, stond ineens voor mijn deur en zeurde na de eerste nacht al om een scheiding. Ik heb het na een paar weken weten af te kappen en haar gelukkig weer uit mijn leven gekregen. Want scheiden wil ik absoluut niet.

Hoe gek dat ook klinkt, ik houd van Suze en wil met haar oud worden. Ze is mijn maatje en de moeder van mijn kinderen. Met Karen heb ik seks. Pure, dierlijke seks. Ze weet dat ik niet van mijn vrouw af zal gaan en zij is andersom ook niet van plan haar huwelijk te verbreken. Haar man is voor zijn werk soms maanden weg. Voor haar is de seks met mij een manier om de tijd waarin hij in het buitenland zit gezellig door te komen. Als haar man thuis is houden wij ons koest, om vervolgens – als zij hem weer heeft uitgezwaaid – als wilde beesten los te gaan. Dit is voor mij de manier om vreemd te gaan zonder veel schade.”
Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

Meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >