Kinderen met deze sterrenbeelden liegen het vaakst

06.07.2024 15:12
Bron: Pexels

Ergens tussen de leeftijd van 2 en 4 jaar komt je kind erachter dat-ie tegen je kan liegen. Waar de meeste kinderen hun leugens niet lang volhouden, zijn er ook van die boefjes die hun leugenachtige skills al snel naar een hoger niveau tillen. Is jouw kind ook zo? Dan heeft-ie vast een van déze sterrenbeelden.

Tweelingen

Tweelingen hebben een enorme fantasie. In hun kleine hoofdjes raakt de werkelijkheid vaak in de knoop met zelfbedachte gebeurtenissen. Tweelingen liegen dan ook vaak per ongeluk, maar laat je niet voor de gek houden. Tweelingen zijn tactischer dan ze zich voordoen. De kans is groot dat je ook geregeld in een deuk ligt om de verzinsels van je kind. Hoe heeft hij dít verhaal nou weer bedacht? Nou met die grote fantasie, dus!

Schorpioen

Schorpioenen zijn ontzettend manipulatief. Grote kans dat jouw kleine Schorpioentje al op jonge leeftijd door heeft hoe hij zijn zin krijgt door de waarheid iets te verdraaien. Hij kan glashard tegen je zeggen dat hij iets niet gedaan heeft. Aan jou de taak om daar doorheen te prikken en dat kan verdomd lastig zijn. Schorpioenen hebben namelijk weinig last van schuldgevoel, dus dat zal je niet snel van hun gezicht af kunnen lezen.

Steenbok

Steenbokken zijn nieuwsgierige wezentjes. Zeg jij dat-ie iets niet mag doen? Dan kan hij de verleiding niet weerstaan en doet-ie het toch. Hij wil gewoon zo graag weten wat er dan gebeurt. Steenbokken zijn echte testers. Liegen zal-ie dan ook niet nalaten, omdat hij zo benieuwd is hoe jouw reactie zal zijn. Boos worden werkt niet bij de Steenbok. Juist als je heel kalm en beheerst reageert, geef je hem een reden om het niet nog eens te doen. 

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.