Ook in 2024 vlam je weer de pan uit, Schorpioen

28.12.2023 13:56
Beeld: Getty Images

Ontdek wat 2024 jou brengt in de liefde, je werk en je gezin, Schorpioen.

Schorpioen 23 oktober – 22 november

Je relatie verloopt zeer voorspoedig dit jaar en aan de seks mankeert al helemaal niets. Je bent nog net zo vurig als altijd en ook de aantrekkingskracht van je lief is er niet minder op geworden. Ook in 2024 vlammen jullie weer de pan uit.

Lees ook – Chaosmoeder wordt (even) structuurjunkie: ‘Ik wil af van die chaos’ >

Belangrijke rol

Verder speelt voor jullie de familie een belangrijke rol en brengen jullie meer tijd door met opa en/of oma. Wel kan een broer of zus jou minder leuk behandelen, wat je je persoonlijk aantrekt maar niet zo is bedoeld. Grote kans dat hij of zij zelf niet goed in zijn of haar vel zit en dit op jou projecteert. Niet leuk, maar wellicht helpt dit je om het beter te begrijpen.

Voor de single Schorpioen staan er meerdere dates op het menu waarvan er één een grote kans heeft om uit te monden in een echt leuke nieuwe relatie. Qua werk maak je je niet al te druk in 2024. Je doet wat je doen moet en ook niet meer dan dat. Sterker nog, je bent blij als je aan het einde van de dag weer naar huis kunt. Jezelf uitsloven kan altijd nog. Liever besteed je meer tijd aan ontwikkelingen op het persoonlijke vlak. Vooral op het gebied van structuur aanbrengen in je leven valt nog wel winst te behalen, zowel in je hoofd als in je huis.

Belangrijk voor Schorpioenen

  • Wees niet te hard voor jezelf.
  • Hoe meer ballast je loslaat, hoe sneller je vooruitkomt.
  • Fouten maken is niet erg, zolang je ervan leert.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.