De seks is dit jaar afhankelijk van jouw stemming, Steenbok

18.12.2023 13:27
Beeld: Getty Images

Ontdek wat 2024 jou brengt in de liefde, je werk en je gezin, Steenbok.

Steenbok 21 december – 19 januari

Financieel ga je een goed jaar tegemoet en vooral april en mei worden leuk. Deze maanden kun je een onverwachte meevaller verwachten of krijg je een extraatje dat je al aan zag komen, maar dat hoger uitpakt dan je dacht. Qua werk is 2024 een ideaal jaar voor bijscholing en als dat op kosten van je werkgever kan, is het natuurlijk top.

Lees ook – ‘Mijn vriend en ik doen het krap eens in de drie maanden, maar ik mis de seks amper’ >

Zonder fratsen

In maart en september wordt je relatie flink op de proef gesteld. Is de basis goed, dan waait het wel weer over. Maar is er al redelijk veel gedoe tussen jullie, dan is er voor jullie allebei flink wat werk aan de winkel.

De seks is voornamelijk afhankelijk van jouw stemmingen dit jaar. Jouw humeur gaat nogal op en neer en niet zelden komen er ook wat sombere gevoelens om de hoek kijken. Als jullie het doen is het oké, maar je hebt niet zoveel zin in fratsen dit jaar. Ben je single dan zal dit niet veranderen. Volgend jaar wel, maar dat duurt nog even.

Thuis gaat het er over het algemeen rustig aan toe. Je besteedt veel aandacht aan huiselijke gezelligheid en binnen het gezin doen zich geen al te grote problemen voor. Qua zelfontwikkeling is het (indien nodig) wel een goed jaar om in gesprek te gaan met een fijne therapeut. Bezoek je die al, dan maak je in 2024 enorme vorderingen.

Belangrijk voor Steenbokken

  • Je hoeft echt niet altijd aan te staan.
  • Vroeger was niet alles beter.
  • Luister niet naar kritiek van iemand wiens advies je niet zou aannemen.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.