‘Mijn dochter (4) begon een kindje, dat voor haar bukte, te dry-humpen’

22.09.2023 05:20
niet voor kinderogen Beeld: Getty Images

Betrapt tijdens de daad of terwijl je net een momentje met je partner hebt; het zijn zo van die momentjes dat je als ouder genadeloos van je voetstuk valt.

Samantha (40): “Mijn vriend Patrick en ik zijn ooit vol tijdens ‘de daad’ betrapt door Patricks bonusdochter Lisa (8). Zonder dat wij het doorhadden stond zij boven aan de trap. Lisa keek vanaf die plek recht onze slaapkamer in en riep heel hard: ‘Gatver!’ toen ze ons bezig zag.

Nu zou je denken dat dat al erg genoeg was, maar nee hoor. Het kon nog erger. Want toen we haar weer naar haar moeder terugbrachten, ging zij daar in de woon­kamer, waar wij allemaal bij waren, haarfijn aan haar moeder uitleggen wat wij precies hadden gedaan, inclusief posities. Je kunt je voorstellen: wij hebben ons nog nooit zo ongemakkelijk gevoeld. Ondertussen kunnen we er hartelijk om lachen, maar als Lisa bij ons is gaat nu mooi wel de deur op slot.”

Lees ook – Betrapt tijdens de daad: ‘Ik siste nog: doe alsof je slaapt’ >

Dat is normaal bij ons

Tamara (43): “Bij ons thuis kan ik eigenlijk nooit vooroverbukken, want zodra ik dat doe staat vriendlief meteen achter me om voor de grap mijn kont te dry-humpen. Hij doet dit vaak – zeg maar gerust ­altijd – en de kinderen zijn er dus helemaal aan gewend dat ie dat doet.

“De visite vond het erg grappig, ik iets minder”

En zo gebeurde het dat op een kinderverjaardag bij mijn zus thuis, in een volle woonkamer, mijn dochter Alice (4) een kindje dat voor haar bukte begon te dry-humpen. De visite vond het erg grappig, ik iets minder. Mijn vriend is er nog niet mee gestopt, maar let tegenwoordig wel beter op of de kinderen in de buurt zijn.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.