Badkamerseks: ‘Het is ongeveer de enige plek waar we nog enigszins privacy hebben’

10.11.2022 13:41
badkamer seks Beeld: Getty Images

Niet echt opwindend: zo’n bemoeizuchtige kleine die je geen enkel moment alleen laat. Dus doen deze stellen het alleen in kamers waar het slot op de deur kan.

Laila (29), getrouwd met Mohammed (33), moeder van tweeling Adam en Imran (7) en dochter Noor (5):

“In ons huis is de badkamer ongeveer de enige plek waar mijn man en ik nog enigszins privacy hebben en waar we ons kunnen terugtrekken als we willen seksen. Het bed in onze slaapkamer is daar ongeschikt voor, want daar bivakkeren meestal een paar kinderen. De bank in de huiskamer is zeker geen optie, want onze nachtbrakers zijn geen doorslapers. Er komt er ’s avonds altijd wel een uit die een slokje water, kruik of knuffel verlangt.

Samen douchen

Enige manier om toch af en toe intiem te zijn, is kinderen voor een scherm zetten en ons zelf te verplaatsen naar de badkamer met de deur op slot. Ideaal, het kletterende water verbloemt expliciete geluiden.

“Papa en mama douchen samen, want dat spaart water en dus het milieu”

We hebben ook het allerbeste excuus: papa en mama gaan even samen douchen, want dat spaart water en dus het milieu. Met een: ‘Ga maar even gamen of filmpjes kijken, we roepen jullie wel als we klaar zijn’ weten we ook zeker dat we niet gestoord worden.”

Lees ook – 50% van de moeders wil meer seks >

Deur op slot

Sophie (29), woont samen met Tijn (30), moeder van Finn (5) en Noud (3):

“Slot op de deur. Klinkt simpel, is het ook, maar maakt een enorm verschil. Ik kon het gewoon niet meer. Elke keer als Michael me wilde verleiden of begon te strelen, lag ik met een half oor te luisteren of er misschien een kind op de gang trippelde. Ik was er met mijn hoofd niet bij – als de dood dat Finn of Noud binnen zouden rennen, net op het moment dat ik boven op Tijn zat of in een andere gênante positie.

“Ik was als de dood dat de kinderen binnen zouden rennen terwijl we seks hadden”

Uiteindelijk vonden we voor zeven euro een klinkvergrendelaar, die we aan de binnenkant van onze deur konden bevestigen. We hoefden geen deur of kozijn te vernielen, een sterke tape houdt het ding op zijn plek. Zodra we gaan vrijen, gaat de grendel erop. Het idee dat er geen kind binnenkomt, geef me rust.”

Dit artikel staat in Kek Mama 10-2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama