Betrapt: ‘Terwijl wij aan het seksen waren, had onze dochter ons live gefilmd’

03.07.2023 15:29
betrapt seks dochter gefilmd Beeld: Getty Images

Waan je je op vakantie onbespied om weer eens helemaal in elkaar op te gaan, blijk je toch ergens geen rekening mee te hebben gehouden. Zoals een nogal tech-savvy peuter.

Juud (31), vriend Hessel (33) en dochter Mex (2,5):

“De avond ervoor waren we aangekomen in ons appartement in Griekenland. Het vliegen en de reis met Mex, onze dreumes van één, was prima gegaan en we lagen er allemaal op tijd in. Om zes uur ’s morgens stond Mex rechtop in haar ledikant: ‘Mama wakker!’ We gaven haar mijn telefoon met een filmpje van Peppa Pig, zodat we zelf nog een beetje konden luieren.

“We waren net lekker op dreef, toen de telefoon van Hessel ging”

Aangezien we Mex veilig wisten in het bedje met haar geliefde cartoon, lagen we elkaar te strelen en knuffelen en gingen steeds een stapje verder. We waren net lekker op dreef, toen de telefoon van Hessel ging: zijn broer belde. We schrokken. Mijn zwager belt nooit, laat staan om 6.15 uur. Er moest iets ergs zijn. Dat was het ook, alleen iets anders dan wij dachten.

Lees ook – ‘Ik schrok me wezenloos toen ik mijn eigen naaktfoto op een obscure sekssite zag’ >

Leuk dat jullie dit delen

Mijn zwager vroeg heel droog: ‘Weten jullie dat jullie live op Facebook zijn?’ Met mijn hartslag in mijn keel griste ik de telefoon uit de handjes van Mex. Hoe ze het precies heeft gedaan, is me nog steeds een raadsel. Maar het klopte, terwijl wij lekker aan het seksen waren, had zij ons gefilmd. Tenminste, je zag ons niet live in actie, wel het plafond, de muren, lakens en een stuk bil van mij. Maar je hoorde des te meer. En ik kreeg nogmaals een hartverzakking toen bleek dat deze 33 seconden ‘porno’ door Facebook bewaard waren en later als een post van mij werden gebracht.

“Ik wist niet hoe gauw ik die beelden moest vernietigen”

Ik wist niet hoe gauw ik die beelden moest vernietigen, maar zag nog wel hoeveel ‘views’ we hadden gehad. De schade viel mee, al hadden 21 kijkers toch nog op dit vroege uur meegenoten van onze vrijpartij. Geen idee wie overigens. Alleen mijn zwager heeft zich geopenbaard, hij maakt er graag grappen over. Wel zijn we sindsdien ultra voorzichtig. Ik denk dat Mex ook de enige peuter van Nederland is zonder iPad.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.