Logeerdrama: ‘Om twee uur schrok ik wakker omdat ik de voordeur open hoorde gaan’

09.10.2023 05:18
logeerdrama nachtbraker Beeld: Getty Images

Er komt wat bij kijken, die logeerpartijtjes. Zoals een club meiden die maar niet in slaap wil vallen of een jochie dat in het midden van de nacht besluit te vertrekken.

Yvette (44), moeder van Pien (11) en Jax (9):

“Tijdens een slaapfeestje belde Pien me een paar keer in tranen op, omdat ze wilde slapen en dat niet lukte, met acht andere meiden in de woonkamer. Uiteindelijk is ze in het holst van de nacht boven in het bed van de jarige gaan liggen, alleen. De anderen gingen tot zes uur door.

“Mijn kind durft sindsdien niet meer te logeren”

Toen ik de vader des huizes bij het ophalen vroeg hoe zijn nacht was geweest, zei hij: ‘Prima hoor, ik ben om half twaalf naar zolder vertrokken. Met de deur dicht hoor je daar niets.’ Ik was met stomheid geslagen. Ik heb er verder niks van gezegd, maar mijn kind durft sindsdien niet meer te logeren.”

Lees ook – ‘We kregen een waslijst aan bedrituelen mee toen een vriendje kwam logeren’ >

De logee smeert ’m

Carola (39), moeder van Bram (10), Lieke (8) en Guus (5):

“Afgelopen zomer kwam er een vriendje logeren in de boomhut die we achter in onze tuin hebben gebouwd. Voor ik zelf tegen middernacht naar bed ging, checkte ik nog even hoe ze erbij lagen: diep in slaap.

“Het vriendje zat al met één bil in de auto van zijn moeder”

Om twee uur schrok ik wakker omdat ik de voordeur open en weer dicht hoorde gaan. Ik sprong uit bed en vloog de trap af. Het vriendje zat al met één bil in de auto van zijn moeder, die hij uit bed had gebeld omdat hij het allemaal toch iets te spannend vond.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.