In samenwerking met Kek Mama

Lekker actief met deze stappenteller

02.11.2014 14:29

Het bestaat gewoon: een stappenteller die precies bijhoudt hoeveel je kind beweegt. En dan moedigt de Garmin vívofit® jr. kinderen ook nog eens aan om vooral lekker actief te blijven.

Bewegen is niet alleen leuk, maar ook nog eens hartstikke gezond voor je kind. Uit onderzoek blijkt dat-ie er sterker en socialer door wordt, een goede conditie krijgt en zich beter kan concentreren op school. Niet voor niets wordt aangeraden om kinderen minimaal een uur per dag te laten bewegen en beginnen veel basisscholen de dag met kwartiertje rennen.

 

Superhandige gadget

En nu is er ook een activity tracker die precies bijhoudt hoeveel je kind beweegt. De Garmin vívofit® telt stappen, registreert het slaapritme en adviseert dagelijks 60 minuten aan activiteiten. Bij de stappenteller hoort een speciale app waarmee je kunt bijhouden of je kind genoeg heeft bewogen. Daarnaast kun je als ouder taken toevoegen en zelfs virtuele beloningen uitdelen. Te lang stilgezeten? Dan geeft de activity tracker een seintje. Kwestie van de gadget om de pols van je kind doen – hij zit comfortabel en kan gewoon mee naar school – en klaar ben je.

Meer weten?

Ga voor meer informatie naar garmin.com/vivo

Winnen

Kek Mama mag vier van deze activity trackers weggeven. Doe mee & maak kans.