Kleine vandalen: ‘Op het tafeltje in de trein prijkte een tekening van een geslachtsdeel’

07.08.2022 09:45

Tassen ingepakt, tickets naar Parijs geboekt en iPads thuisgelaten. Anneloes wilde graag een schermloos uitje, maar daar waren haar twee bengels het duidelijk niet mee eens.

Anneloes (39): “We hadden een weekendje Parijs met de jongens geboekt en hadden papier en stiften meegenomen om ze rustig te houden in de trein. Ze waren woest dat we de iPads hadden thuisgelaten, maar ik wilde gewoon een keer een schermloos uitje.

Kunstzinnige uitvoering

Luuk en ik hadden een boek meegenomen en letten daardoor niet op wat er naast ons gebeurde. Pas toen de jongens steeds harder begonnen te lachen, keken we op. Het tafeltje waaraan ze zaten te tekenen, zat onder de stift. ‘KUT’, had Mees (7) geschreven. En Jorrit (6) had zich uitgeleefd in een kunstzinnige uitvoering van een mannelijk geslachtsdeel.

En wat je nét zult zien, precies op dat moment kwam de conducteur de coupé in. We hebben heel snel onze boeken over de creatieve uitspatting van de kinderen gelegd en daarna hebben we het gelukkig met het betere poetswerk weg kunnen krijgen.

Lees ook – Juf Laura (27) heeft een boef in groep 7: ‘Wie heeft die motor bekrast?’ >

Schermloos uitje

‘Hadden jullie ons maar de iPad moeten geven’, verklaarde Mees. We hebben die opmerking op dat moment genegeerd, maar mijn schermloze principes heb ik daarna volledig laten varen.”

Dit artikel staat in de Kek Mama Zomerspecial 2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.