‘De hulpouders lagen tijdens het schoolreisje halfnaakt verstopt in het bos’

09.07.2023 23:42
kat schoolreisje Beeld: Getty Images

Leuk, zo’n schoolreisje met een groep kinderen met hoge verwachtingen en hulpouders die blijkbaar nóg hogere verwachtingen hadden van hun tijd samen.

Mikki (33), moeder van Karlijn (8), juf van groep 3:

“Met groep 1 tot en met 3 van school waren we in de Pyramide van Austerlitz; dat is een kleinschalig pretpark dat naast een bos ligt. ’s Morgens verdeelden we de leerlingen in kleine clubjes met een ouder als begeleider en gingen we een voor een de attracties af.

Na de lunch mochten de kinderen los rondlopen. Dat was ook de afspraak met het park. Alle kinderen droegen een bandje met hun naam en het telefoonnummer van hun leerkracht. De ouders mochten ook ‘vrij bewegen’ en verdeelden zich langs de buitenkant van het park.

Lees ook – Stiekeme zomerbekentenissen: ‘Alleen in de zomer zoeken mijn grote liefde en ik elkaar op’ >

Iets té gezellig

Toen we om half drie weer wilden vertrekken, misten we een moeder en een vader. Na vijf minuten tevergeefs met z’n allen in de bus gewacht te hebben, bood een moeder aan te gaan kijken waar ze uithingen. Na een zoektocht vond ze ze uiteindelijk verstopt in het bos, waar ze samen halfnaakt, innig verstrengeld op de grond lagen.

“Achteraf bleek dat ze al langer een affaire hadden”

Achteraf bleek dat ze al langer een affaire hadden en ook al een keer tijdens een schooluitje op het toilet seks hadden gehad. Inmiddels zijn ze gescheiden van hun partner en nog steeds samen. Voor mij als leerkracht was het behoorlijk ongemakkelijk, vooral omdat ik ook beide partners kende.”

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.