deze-bners-krijgen-kregen-kind-in-2018

Mooi babynieuws in 2017. Maar ook aankomend jaar weer lekker veel beschuit met muisjes, want deze BN'ers krijgen in 2018 een kind, óf hebben al een kind gekregen.

Chantal Janzen

chantal-janzen-bevallen-zoon-bobby

Op Instagram maakte Chantal het babynieuws bekend met deze lieve foto én ze verklapte meteen het geslacht. 'Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen', schreef ze erbij. Een paar weken geleden beviel ze van zoon Bobby.

 

Johnny de Mol

bners-baby-2018

Anouk van Schie (36), de aanstaande vrouw van presentator Johnny de Mol (39), beviel op 23 april van zoon Johnny. Niet veel later plaatste de kersverse vader een aandoenlijke foto van zijn nieuwe gezin op Instagram. ‘Welkom lieve Johnny’, schreef hij erbij.

 

Airen Mylene

airen-mylene-zwanger

'Vrij onverwachts, maar heel erg welkom', zei de presentatrice toen ze het mooie nieuws bekendmaakte. In maart beviel ze van zoon Bodhi.

 

Saar Koningsberger

saar-koningsberger-bevallen-van-dochter

Zwanger worden ging bij Saar niet vanzelf. 'Het was een lange weg met vele hobbels en eindeloos veel bezoeken aan het ziekenhuis en hormoonbehandelingen, maar het is ons gelukt. Na 2,5 jaar ben ik zo zo ZO blij en trots om jullie te vertellen dat ik zwanger ben', schreef ze op Instagram. Dochter Scottie kwam in maart ter wereld.

 

Kim Kötter

Op Instagram deelde Kim deze lieve video waarin te zien is hoe haar vriend Jaap het woord 'baby' schrijft in het zand. Begin april maakte Kim bekend dat hun tweede zoon was geboren: 'Youp (Mickey Maes) Siewertsz van Reesema; op 31 maart 2018 geboren om 4.38 uur na een vliegensvlugge bevalling heerlijk thuis in bad.'

 

Lauren Verster

Lauren-verster-bevallen

Presentatrice Lauren Verster en Jasper Diepeveen zijn in februari ouders geworden van een dochter. Het meisje heet Leentje.

 

Lees ook
Johnny de Mol verklapt het geslacht en de naam van zijn kindje >

 

Sharon Doorson

sharon-doorson-zwanger

Sharon werd bekend door haar deelname aan Popstars: The Rivals in 2004. Jaren later, in 2012 bereikte ze de halve finale van The Voice of Holland. Toen liet Sharon nog weten het krijgen van een baby uit te stellen na het succes van haar muziekcarrière. Wanneer de zangeres precies is uitgerekend, is niet bekend.

 

Ferri Somogyi

ferri-somogyi-wordt-vader

'Er is een lieve kleine baby op komst!', schreef hij in februari bij een foto op Instagram, met daarbij de hashtag #septemberbaby.

 

Ali B

Ali B en zijn vrouw Breghje verwachten hun derde kind. Dat maakte de rapper en presentator bekend op Instagram. '4 + 1', schreef hij bij de foto, gevolgd door een aantal hartjes en het Arabische woord inshaAllah.

 

Roxeanne Hazes

Roxeanne_Hazes

Zij en haar verloofde Erik verwachten later dit jaar hun eerste kind. "Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan."

 

Eva Jinek

'Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan #zwanger #jinekbaby', schreef ze bij de foto waarmee ze het babynieuws aankondigde. Wanneer ze is uitgerekend, houdt ze nog voor zichzelf.

 

Nina Pierson

De baby wordt eind september verwacht. 'Dat het leven echt een wonder is, besef je des te meer wanneer je als vrouw negen maanden lang een tweede kloppend hartje met je meedraagt, hoewel dat nog steeds moeilijk te beseffen is. Dankbaar.'

 

Toprak Yalçiner

Van 2012 tot 2014 speelde Toprak de rol van Nuran in de dagelijkse RTL-soap. Daarna was ze te zien in Ranking the Stars en het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin ze met collega Stijn Franssen als tweede eindigde. Wanneer ze is uitgerekend, is niet bekend.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

fotoserie mannen vaderschap

Deze vaders werden van te voren niet gewaarschuwd voor ingewikkelde meisjeskleding, draagdoeken en babyvoeding. Resultaat? Een hilarische fotoserie.

De vader die z'n dochter een onvergetelijke dag had willen bezorgen...

 

Ook bij z'n zoon liep het anders dan gepland.

 

Of de vader die dacht dat een draagdoek omknopen...

 

Lees ook
'Papaklas' bereidt vaders voor op het vaderschap >

 

Een hapje opwarmen...

 

Z'n dochter aankleden...

 

Koekjes bakken...

 

Of eten klaarmaken simpel was.

 

Nee hoor. Het vaderschap gaat niet altijd over rozen.

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

12 redenen huilen kinderen

Het verkeerde boekje voorlezen, mensen die niet terugzwaaien of het moment dat ze erachter komen dat de snacks op zijn. Er zijn veel redenen voor kinderen om een potje te gaan grienen, maar soms kun je er als ouder geen touw aan vast knopen. Zo ook niet bij deze foto's.

Papa en ik


 

Toekomstige acteur

Tja...


 

Dat gaan we dus écht niet delen


 

Privacy wordt niet gewaardeerd


 

Soms weet je het ook gewoon niet


 

'Maar, waarom niet?'


 

Het gemiddelde ochtendritueel


Lees ook
Fotoserie: 8x creatieve wraakacties van kinderen >

 

En dit ook


 

Beetje besluiteloos


 

Is ook best eng


 

Het leven is ook zwaar

Bron: BoredPanda.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >