Zoenen met de skileraar: ‘Hij overlaadde me met complimenten’

08.12.2023 08:59
zoenen skileraar Beeld: Getty Images

Niet alleen de zon maakt hitsig, ook een dosis sneeuw, de glühwein en een gebruinde skileraar zorgen voor hete winterse avonturen.

Lisette (42), moeder van Bent (14), Nicolas (10), Lize (8) en Fay (5):

“Vlak na de scheiding ging ik met mijn ex-schoonfamilie mee op wintersport. Dat deden we immers al jaren, wel zo leuk voor onze kinderen. Mijn ex zelf ging niet mee. Die zocht het warme weer op met zijn nieuwe vlam; de vrouw met wie hij het al een paar jaar achter mijn rug om had aangelegd.

Wintersport

Mijn schoonouders voelden zich erg schuldig vanwege de vreemdgangerspraktijken van hun zoon en betaalden de hele reis en het verblijf van mij en de kinderen. We zaten met zeven volwassenen en acht kinderen in een pension in het Wilder Kaiser-gebied. De afgelopen jaren had ik tijdens zo’n familievakantie af en toe een piste gepakt, maar was ik voornamelijk degene die bij de kinderen bleef. Nu onze jongste in een klasje ging, vond ik het tijd iets aan mijn eigen skills te doen.

Lees ook – ‘We gaan zo vaak als we kunnen op wintersport met onze camper’ >

Privéles

Ik boekte een paar uurtjes privéles bij een Oostenrijker. Echt zo’n type ‘in-de-zomer-boer-in-de-winter-Skilehrer’. Normaal zou je je hoofd er niet voor omdraaien, met skibril en bruine kop is hij ineens woest aantrekkelijk. Zeker omdat de man heel veel werk van mij maakte. Hij overlaadde me met complimenten.

Of het nu kwam door de frustratie over mijn vreemdgaande ex of de glühwein die ik dagelijks naar binnen klokte, ik flirtte er als een idioot op los met der Franz. Terwijl mijn schoonfamilie om me heen de bergen afsjeesde, zaten Franz en ik te zoenen en vozen in de skilift. Na die week zou ik hem nooit meer zien en dat was prima.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama