‘De serie wintersportfoto’s werd abrupt onderbroken door een naaktselfie’

05.01.2023 14:32
pikante selfies vakantiefoto's Beeld: Getty Images

Helemaal volgens traditie de wintersportfoto’s bekijken met je schoonouders is allemaal leuk en wel, maar pas wel op dat je jouw meer pikante vakantieplaatjes goed hebt weggestopt.

Judith (40), moeder van Sem (8) en Cato (7):

“Hoe het kan weten we nog steeds niet. Mijn man Marcel was er honderd procent van overtuigd dat de gewraakte naaktselfies van mij in een afgesloten mapje in zijn telefoon zaten en niet in het Google Album ‘Wintersport 2022’. Toch doken ze daarin op.

Foto-avond

Tijdens een gezellig foto-avondje met mijn schoonouders. Marcel is van de gadgets. Noem het op, of hij bezit het of het staat als app op zijn telefoon. Afgelopen wintersport fotografeerde en filmde hij onze kinderen tijdens hun eerste meters op de skipistes. Uiteraard wilden mijn ouders die verrichtingen ook bewonderen. Marcel streamde de foto’s van zijn telefoon naar de smart-tv van mijn schoonouders en ja hoor, daar zoefden de kids hard de berg af. En zag je ons ontbijten, schnitzels eten, sneeuwpoppen maken, zwaaien vanuit de skilift. Superleuk.

Lees ook – Grappige blunders: ‘Bij de aanblik klapte de buurvrouw dubbel van het lachen’ >

Foutje

Totdat de serie abrupt werd onderbroken door héél ander beeld. Dat van mij. Poedelnaakt. Op twee hoopjes sneeuw na, waar twee stijve tepels uitstaken. Marcel had het leuk gevonden mij te plagen met wat sneeuw van ons balkon en dat op beeld vastgelegd. Onschuldig vermaak, bedoeld als opwarmer voor hem. Niet om zijn ouders mee te choqueren.

“Marcel had het leuk gevonden mij te plagen met wat sneeuw van ons balkon”

Terwijl Marcel opsprong en als een malle de foto’s begon te wissen, ging mijn schoonmoeder snel koffie zetten. Mijn schoonvader niet, die bleef stoïcijns naar het scherm kijken.”

Dit artikel staat in Kek Mama 12-2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama