‘Ik zal nooit aan een vriendin bekennen dat ik SM lekker vind’

06.07.2022 13:02
nooit vriendin vertellen sm lekker vindt Beeld: Shutterstock

Overdag zijn het brave moeders met keurige banen, ’s avonds trekken ze hun speelpakjes aan. “Overdag ben ik de spil van het gezin: ik verzorg de kinderen, doe het huishouden en help Dornan met de administratie. ’s Avonds vind ik het heerlijk als hij de macht overneemt.”

Tina (26), postbezorgster, woont samen met Dornan en heeft een zoon van 5 en een dochter van anderhalf.

“Aan de muur hangen posters van Fifty Shades of Grey en ik draag kleine handboeioorbellen, maar verder kun je aan ons niet zien dat we van SM houden. Zeven jaar geleden stapten we voor het eerst een seksshop binnen. We begonnen met simpele handboeien en veertjes, inmiddels hebben we een arsenaal aan erotische martelwerktuigen. Ik ben een sub – een onderdanige. Overdag ben ik de spil van het gezin: ik verzorg de kinderen, doe het huishouden en help Dornan met de administratie van zijn werk.

Lees ook
Zo houden deze moeders de seks spannend >

Het taboe op SM is groot

’s Avonds vind ik het heerlijk als hij de macht overneemt. Zo’n vier à vijf keer per week, als de kids diep in slaap zijn of bij oma logeren, spelen we ons spel. Dornan bindt me vast of blinddoekt me, daarna geeft hij me opdrachten. Dat kan van alles zijn: op handen en voeten lopen, hem oraal bevredigen, met mezelf spelen. Doe ik iets fout, dan zet hij me voor straf onder de ijskoude douche met een mondbal zodat ik niet kan schreeuwen. Of hij verbiedt me klaar te komen en sprenkelt druipend kaarsvet over me heen. Heel opwindend vind ik dat.

Ook al is half Nederland naar de Fifty Shades-films geweest, het taboe op SM is groot. Ik zal nooit aan een vriendin bekennen dat ik het lekker vind geblinddoekt en vastgeketend te worden of met een zweepje geslagen. We wonen in een gelovig dorp, ze zouden steil achterover slaan.

Lekker experimenteren of je collectie aanvullen? Dit zijn een aantal leuke speeltjes om mee te beginnen. Extra leuk: bij besteding vanaf 60 euro bij EasyToys krijg je met code KEKMAMA2022 10 euro korting. Geldig op het gehele assortiment.

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

Meer verhalen over relatie en seks? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >