‘Bloot slapen is voor ons dé tip om vaker seks te hebben’

04.11.2022 14:31
bloot naakt slapen Beeld: Getty Images

Na al die jaren samen kun je soms wel wat hulp gebruiken in de slaapkamer. Zeker wanneer die babykots op je shirt en het chronische slaapgebrek alles behalve opwindend zijn.

Mila (33), getrouwd met Evert (35), moeder van Felix (10) en Luca (8):

Bloot slapen is de tip om vaker en sneller seks te hebben. Tenminste, bij ons werkt het als een malle. Tot een halfjaar terug lagen manlief en ik beiden aangekleed in bed alsof we aan een Himalayaexpeditie meededen: ik had een geruite flanellen pyjama aan. Evert droeg een huisbroek waarvan het kruis op zijn knieën hing en een oud T-shirt van de halve marathon van Egmond uit 1998. Lekker warm, want we slapen altijd met het raam wagenwijd open. Zat ook goddelijk, maar het was enorm seksloos. Het nodigde ons in ieder geval niet uit tot enige opwinding.

“Vaak starten we de dag nu met een ochtendwip”

Inmiddels staat het raam op een kier, zijn we allebei poedelnaakt en zoeken we de warmte bij elkaar. Met als gevolg dat we ook veel sneller aan elkaar zitten. Vaak starten we de dag nu met een ochtendwip, omdat een van ons ’s ochtends al begint te frunniken. Ons gemiddelde is gestegen van eens per vier weken naar vier keer per week.”

Lees ook – 50% van de moeders wil meer seks >

Sexy stukje stof

Julia (26), woont samen met Ben (25), moeder van Benjamin (9 maanden):

“Om van een mama die de hele dag aanstaat, zorgt en regelt te transformeren in de sekspoes die ik ooit was, heb ik letterlijk een vermomming nodig. In mijn shirt met natte tepelvlekken van het voeden of met babykots voel ik me verre van uitdagend.

“Met een stukje sexy stof kom ik automatisch in de juiste stemming”

Het helpt om me voor een vrijpartij om te kleden in een kanten body, string met doorschijnende slipdress of zelfs helemaal uit mijn comfortzone als verpleegster of Playboy bunny. Met een stukje sexy stof laat ik makkelijker de dagelijkse sleur achter me en kom ik automatisch in de juiste stemming. Ben heeft er gelukkig totaal geen last van, die is zelfs in zijn werkuniform geil.”

Dit artikel staat in Kek Mama 10-2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama