‘Ik organiseer regelmatig slaapdates voor de kinderen, zodat wij kunnen seksen’

23.06.2024 12:26
seks slaapdates Beeld: Getty Images

Word je best creatief van: kinderen die je geen seconden alleen willen laten. Dus organiseren deze moeders regelmatig een logeeravond. Gewoon, zodat ze ook even een datenight kunnen houden.

Sandra (39), woont samen met Thomas (40), moeder van Olivia (12) en James (11):

“Toen de kinderen klein waren, hadden wij speciale Hazeltje- en Bumba-uurtjes om te kunnen seksen. Kwestie van kids voor de tv planten, geluid wat harder en naar boven sneaken voor wat we-time. Sowieso was het makkelijker om uitgebreid te vrijen, want ze lagen er ’s avonds al om zeven uur in.

“Toen de kinderen klein waren, hadden wij seks tijdens speciale Bumba-uurtjes”

Tegenwoordig krijg ik ze niet voor half tien of tien uur in slaap en ben ik zelf te moe om nog allerhande capriolen uit te halen.

Slaapdates

Om het toch gezellig te hebben organiseer ik regelmatig slaapdates. Voorheen lieten we een vriendje van James logeren als Olivia bij oma was of andersom. Tegenwoordig plan ik het juist tegelijk. Als beide kinderen een logeetje hebben is het een grote hectiek, maar daarentegen kunnen we op vrije zaterdagen maximaal uitpakken.

Ik boek een tafel bij onze favoriete sushitent, trek een sexy jurkje en hakken aan en thuis maken we ons eigen feestje in de slaapkamer. Ik onderhandel erover met vriendinnen: ‘Als James deze week bij Mats mag logeren, mag jij volgend weekend jouw kind brengen en kun jij ook een datenight houden met jouw man!’”

Datenight

Anoeska (28), single, moeder van Tim (4):

“Elke vrijdagavond gaat Tim naar of zijn vader of mijn ouders en kan mama losgaan met haar Tinderdates. Ik ben niet op zoek naar een relatie, maar heb wel behoefte aan seks. Tinder vind ik een uitkomst. Dat stikt van de (foute) gewillige mannen die best zijn te porren voor een onenightstand. Of twee.

“Thuis rollebollen terwijl mijn kind een deur verderop slaapt vind ik niet kunnen”

Maar thuis rollebollen terwijl mijn kind een deur verderop slaapt vind ik niet kunnen. Door vrijdagavond Tims vaste logeeravond te maken, heb ik alle kans lekker te stappen en eventueel te hoeren en sloeren. Tegen de tijd dat mijn zoon weer thuiskomt is de heer in kwestie alweer verdwenen.”

Dit artikel stond eerder in Kek Mama.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama