‘Mijn vriend en ik vrijen rustig zes keer in een weekend’

23.09.2022 14:31
zes keer per weekend seks Beeld: Getty Images

Sinds Marlies een nieuwe vriend heeft, lijkt ze op seksueel gebied onverzadigbaar. Terwijl pieter en zij eigenlijk helemaal niets bijzonders doen.

Marlies (40), relatie met Pieter (40), moeder van Fenna (12) en Milan (8):

“Vlak na mijn scheiding kreeg ik een rondleiding van een werkrelatie op een voor mij onbekende locatie. Aan de telefoon had ik al een bepaald beeld van hem gecreëerd. Hij heette Pieter, zat in de ICT en ik nam aan dat het een enorme geitenwollensok was.

In real life bleek hij een ontzettend aantrekkelijke, leuke vent bij wie ik direct een seksuele klik voelde. Via een andere collega hoorde ik dat hij ook single was. Dat bood perspectief. Toch duurde het nog een jaar voordat we weer contact hadden. Ik was te druk met het afhandelen van de scheiding en woonde nog een tijd met mijn ex in één huis, niet chic om dan te gaan daten.

“Ik woonde nog een tijd met mijn ex in één huis, niet chic om dan te gaan daten”

Maar Pieter bleef in mijn hoofd zitten. We waren Facebookvrienden geworden en ik merkte aan zijn kant ook enige interesse; hij likete steeds meer posts van mij. Eenmaal meer gesetteld nodigde ik hem met een smoes via Messenger uit ergens samen koffie te drinken. Vanwege de lockdown werd dat een strandwandeling en koffie to go. Dat was begin 2021. Er volgden meer afspraakjes en er sloeg een vonk over. Sindsdien hebben we een afstandsrelatie die zich voornamelijk in het weekend afspeelt, vanwege mijn kinderen.

Scheiding

Met mijn ex Guido ben ik achttien jaar samen geweest. We kenden elkaar sinds ons 21e en kregen twee kinderen. Ik was degene die wilde scheiden. We pasten niet meer bij elkaar, hadden ons in de loop der tijd allebei heel verschillend ontwikkeld. Ik ben ambitieus en actief in het verenigingsleven en in netwerken. Guido was een betrokken vader, maar heel introvert, saai en totaal geen sparringpartner voor mij. Erger nog: alle aantrekkingskracht was op den duur verdwenen. We deden het alleen nog op hoogtij- en feestdagen.

Ik worstelde met mijn beslissing om te scheiden. Wilde ons gezin niet kapotmaken. Maar tijdens ons laatste weekendje weg zonder kinderen, in een hotel in Maastricht, voelde ik duidelijk dat we moesten stoppen. Guido zag het uitje als de gelegenheid weer eens ouderwets te vrijen, maar ik kon het niet opbrengen. Ik realiseerde me dat ik echt geen zin meer had in seks met hem, en ook niet in een verstandshuwelijk. Een scheiding leek de enige optie.

Aantrekkingskracht

Bij Pieter is die aantrekkingskracht juist heel sterk. Ik was meteen hoteldebotel. Nog steeds als ik naast hem loop of op de bank zit, voel ik me een verliefde puber. Overigens duurde het wel even voordat we echt het bed deelden. De eerste dates keerde hij steeds aan het eind van de avond terug naar zijn eigen huis.

Tijdens de avondklokperiode verbleef ik een keer keurig in zijn logeerkamer. Had van mij niet per se gehoeven, maar Pieter bleek een echte gentleman die wilde wachten op het juiste moment. Dat kwam een paar dagen later, toen hij bij mij at. Ik had geen extra kamer voor hem en die nacht deelden we één dekbed en hadden eindelijk ook seks.

“Ik moest na achttien jaar best wennen aan een ander mannenlichaam”

Ik moest na achttien jaar best wennen aan een ander mannenlichaam. Ik vond het bloedspannend: ik ben niet meer de jongste en mijn lijf is niet meer zo strak na twee kinderen. Ook durfde ik me die eerste keren niet helemaal bloot te geven. Het duurde even voordat ik hem vertelde welke knopjes mij het ultieme hoogtepunt gaven en wat ik lekker vond.

Inmiddels ben ik zo verschrikkelijk dol op Pieter dat ik geen genoeg van seks met hem kan krijgen. Zodra ik tegen hem aankruip in bed, ben ik opgewonden. Of het nu ’s ochtends of ’s avonds is. Ook omdat ik sinds ik Pieter ken naakt slaap. Dat is erg bevorderlijk voor je seksleven. Je bent sneller in the mood.

Lees ook – Jennifer (37) en haar man vrijen dagelijks: ‘We hebben bijna nooit meer ruzie’ >

Gezamenlijke activiteiten

Met mijn ex deel ik het co-ouderschap over onze kinderen van twaalf en acht. Dat is fijn, want daardoor heb ik op de dagen dat zij bij hem zijn alle tijd voor Pieter. In het begin hielden we seksmarathons van twaalf uur lang als we elkaar zagen. Het verlangen naar elkaar zorgde voor een haast onverzadigbare lust.

Nog steeds is dat het geval en vrijen we rustig zes keer in een weekend, maar we ondernemen meer activiteiten buiten de slaapkamer. Gezellig ontbijten, een stuk wandelen of hij kookt voor me. Ik heb hem onlangs ook voorgesteld aan mijn kinderen. Daardoor kunnen we elkaar spontaner opzoeken. Ik voel me wel minder vrij met Fenna en Milan om me heen, maar op zondagochtend gaan ze vaak beneden spelen en dan kunnen wij ongestoord onze gang gaan.

Huis-tuin-en-keukenseks

Een vrijpartij begint bij ons met een lang voorspel van zoenen en knuffelen en duurt een uur. Het bijzondere is dat we op zich helemaal niets bijzonders doen. Echt huis-tuin-en-keukenseks, zoals ik ook met mijn ex had. Niet per se andere standjes of met attributen. Maar de chemie is zoveel sterker en Pieter weet me bijna altijd tot een hoogtepunt te brengen. Aan speeltjes heb ik helemaal geen behoefte. Misschien vanwege de nieuwigheid, wie weet komt het ooit.

“Ik lig als een zeester in bed, puur te ontvangen”

Tussen de lakens is Pieter een echte gever. Ik voel me soms erg passief naast hem. Lig ik als een zeester in bed, puur te ontvangen en consumeren. Hij is dol op orale seks, wordt erg opgewonden van mij bevredigen en zegt ervan te genieten als ik het fijn heb. Ik heb hem weleens gevraagd of er nog iets was wat hij miste van of bij mij. Maar vooralsnog zijn er geen speciale verzoeken geweest.

Wel hebben we een keer gesproken over fantasieën als een trio. Hij stond er op zich wel voor open, mocht het ooit zo lopen. Ik absoluut niet, ik heb meer dan genoeg aan hem. Gevaarlijk onderwerp dus, ik ben er maar snel weer over opgehouden.”

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Dan krijg je een ‘pretpakket’ van EasyToys t.w.v. € 75. Mail naar redactie@kekmama.nl.

Dit artikel staat in Kek Mama 08-2022.

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.