Seks met een pilletje: ‘We probeerden de halve Kamasutra uit. Ik wist niet dat ik zo lenig was’

07.01.2024 05:08
seks met een pilletje Beeld: Getty Images

Niet bij iedereen dut het seksleven genadeloos in zodra er kinderen komen. Er zijn moeders die er hoe dan ook een feestje van weten te maken.

Mila (33), moeder van ­Pippa (4) en James (3):

“Vrienden van ons gaan regelmatig naar festivals en nemen dan xtc. Doen ze om geweldig op te kunnen feesten met als extra toetje: de seks met z’n tweeën later thuis. Die schijnt fantastisch te zijn. Al een paar keer had ze ons meegevraagd naar zo’n festival, maar ik ben a) geen fan van techno en b) een enorme schijterd.

Toch was ik wel nieuwsgierig naar het effect op de seks. Het seksleven van mij en Michiel is prima, maar enigszins rechttoe rechtaan. Missionaris en als we in een gekke bui zijn op zijn hondjes. Een halfjaar terug wilden Michiel en ik het een keer proberen, ieder een kwart pilletje en in de veilige setting van ons eigen huis, terwijl de kinderen uit logeren waren. Het eerste halfuur gebeurde er niks, maar daarna! Vuurwerk.

Lees ook – Je seksleven een boost geven: zó pakken jullie dat aan >

Van bil met pil

Eerst hebben we urenlang gepraat over alles wat we leuk en mooi en lief aan elkaar vonden en hoe we elkaar als ouders waardeerden. Daarna verplaatsten we ons naar de slaapkamer waar we pure porno met elkaar beleefden en de halve Kamasutra uitprobeerden. Ik wist niet dat ik zo lenig was. Alles was even leuk en lekker. We gingen tot zes uur ’s morgens door en ik beleefde voor het eerst meerdere orgasmes.

Laat in de middag werden we wakker, net op tijd om de kinderen weer op te halen. Met kleine oogjes, maar met een enorme glimlach hebben we de rest van het weekend doorgebracht. De echte kater kwam drie dagen later, toen we allebei de beroemde dinsdagdip meemaakten. Daarna hebben we het ook nooit meer gedaan. Het was een superfijn feestje, maar wat ons betreft eenmalig.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.