Papa- en mamatijd: ‘Papa kan een tent maken met zijn piemel’

21.02.2024 17:00
familielid Beeld: Unsplash

Tijdens het kringgesprek trots vertellen over de escapades van hun ouders of met een ontbijtje naast het ouderlijk bed staan. Ze bedoelen het zo goed, die kleine rakkers, maar soms zou je een driedubbel slot op de slaapkamerdeur laten zetten.

Larissa (33) woont samen met Jan (35) en is moeder van Lars (5) en Mara (3):

“‘Wat hebben jullie dit weekend gedaan?’ vroeg de juf op maandagochtend in het kringgesprek. ‘Mijn ouders hebben een tent gemaakt’, glunderde onze oudste. ‘Mijn vader kan dat gewoon met zijn piemel.’”

Verrassingsontbijt

Erim (34) is getrouwd met Jacques (37) en moeder van Milo (7) en Yaël (5):

Zondagochtend is papa- en mamatijd, weten onze kinderen. Dan slapen we uit of doen we andere dingen waarbij we de kinderen niet echt kunnen gebruiken. Voor onze kinderen – te lief – was die ochtend onlangs juist dé gelegenheid voor een verrassingsontbijtje. Precies op het hoogtepunt hoorden we gestommel op de trap en handen aan de deurkruk van onze slaapkamer.

Met rode konen van enthousiasme sprongen ze bij ons onder de dekens, waar we met samengeknepen billen het bewijs van ons samenzijn probeerden te verhullen. Misschien wel met een intiemer gevoel dan ooit aten we droge boterhammen met worst en dronken koffie zonder suiker. En Jacques mocht op de natte plek zitten.”

Lees ook – Betrapt door je kind tijdens de seks: ‘Papa, waarom was je mama steeds aan het duwen?’ >

Klopgeesten

Yasmin (32) heeft een latrelatie met Rogier (25) en is moeder van Djamila (6):

“Ons bed bonkt tegen de muur. Wisten wij veel dat mijn dochter gelooft in klopgeesten. Toen ze met haar knuffel angstig in de deuropening stond, hebben we haar maar snel bij ons in bed genomen.”

 

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama