Libido verhogen: ‘Eens in de maand verras ik mijn vrouw met een spannend setje’

09.12.2022 12:31
vrouw lingerie geven Beeld: Unsplash

Een geil appje tussen de was door, een leuk speeltje of spannende lingerie: deze stellen weten precies wat werkt in hun slaapkamer.

Hannah (31), twee kinderen van 5 maanden en 1,5 jaar.

“Het kan zomaar tussen twee wassen door: een geil appje naar mijn vriend. Mark en ik zijn al tien jaar samen en hebben twee kinderen, maar het weerhoudt mij er niet van hem te teasen met spicy berichtjes. Of ik stuur een foto van mijn borsten in een strak truitje.

Laten we wel wezen: als thuisblijfmoeder maak ik niet veel spannends mee. Meestal krijg ik het zo warm van mijn eigen teksten en foto’s en zijn reactie daarop, dat ik zorg dat de kinderen nét alle twee aan hun (uitgestelde) slaapjes bezig zijn als Mark om half vier thuiskomt van de bouw. Kunnen wij mooi voor de middagwip gaan.”

Spannend setje

Mike (40), twee zoons van 11 en 9.

“Waar ik het warm van krijg? Heel simpel: Lieke in sexy lingerie. Eens in de maand verras ik mijn vrouw met een spannend setje. Vlak bij mijn werk zit een winkel waar ze prachtige kanten en doorschijnende lingerie verkopen, met push-up-beha’s en slips met open kruisjes. Ik ken Liekes maten uit mijn hoofd: cup 75D, string in M en het zit eigenlijk altijd goed. Ik denk heel pragmatisch. Bloemen geef ik nooit, want daar heb ik zelf geen lol aan.”

Lees ook – Geen zin in seks? Dit zijn de oorzaken (en zó krijg je weer zin) >

Seksspeeltjes

Lynn (39), zoon van 8.

“Condooms met bananensmaak: dat was ongeveer het spectaculairste attribuut dat ik tijdens de seks in mijn twaalfjarige huwelijk heb gebruikt. Mijn ex was niet van de ‘hulpstukken’. Hoe anders is dat met mijn nieuwe vriend. Op onze tweede nacht samen vroeg Rob waar mijn vibo was. Eh… die had ik niet. Moest dat dan? Nee, het moest niet, maar lekker was het wel, riep Rob. En dus kwam hij op date drie aan met een trillende Pocket Rocket en op ons halfjarig jubileum met een heuse Tarzan.

“Op date drie kwam hij aan met een trillende Pocket Rocket”

Sindsdien hebben we een behoorlijk volle trukendoos en ben ik fan van alles wat maar trilt, klopt en piept. Niet alleen als we samen vrijen, maar ook op eenzame avonden is het aangenaam gezelschap.”

Ook fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama