‘In principe zijn we ­goede vriendinnen, maar af en toe vinden we het heerlijk met elkaar te vrijen’

05.10.2023 16:26
seks met goede vriendin Beeld: Getty Images

Dat Victoria goede studievrienden heeft of Francis regelmatig een stedentrip maakt – dat is net niet de waarheid. Hoe het echt zit, hoeft niemand te weten.

Victoria (33), moeder van Verena (8) en Kay (7):

“Marcel en Joyce zijn studie­vrienden van mijn man die ver weg wonen en daarom af en toe blijven slapen. Althans, dat is het verhaal voor onze omgeving.

“Van ­slapen komt ook nooit veel, als we op zolder hete nachten met elkaar beleven”

In werkelijkheid hebben we hen ontmoet op een swingersplatform en wonen ze amper twintig minuten van ons vandaan. En van dat ­slapen komt meestal ook nooit veel, als we alle matrassen naar zolder slepen en er hete nachten met elkaar beleven. Maar vooralsnog twijfelt gelukkig niemand aan onze uitleg.”

Vrouwelijk vertier

Robin (27), moeder van Lily (5):

“Al zolang als ik leef vind ik vrouwenlijven super-sexy. Vroeger al lag ik graag tegen de boezems van mijn moeder en tantes en als puber fantaseerde ik over Katy Perry. Toch noem ik mezelf honderd procent hetero. Ik heb altijd alleen relaties gehad met mannen en ben gelukkig met mijn vriend Mark. Alleen zoen ik à la Perry ook weleens met een vrouw.

Ik heb een vriendin die ik ken van de middelbare school. Zij is lesbisch en komt daar ook openlijk voor uit. In principe zijn we ­gewoon goede vriendinnen, maar heel af en toe gaan we een stapje verder. Dat ligt helemaal aan de situatie.

Heb ik mijn dochter bij me, dan houden we het platonisch. Komt ze bij Mark en mij op viste, gebeurt er niks. Hij heeft namelijk geen idee en dat laten we zo. Heeft ze zelf een relatie, dan houden we het ook bij een knuffel bij het weggaan. Maar als we een keer echt een dag samen zijn, vinden we het heerlijk met elkaar te vrijen. Hoeft verder niemand te weten. Is puur van ons. Ik heb geen zin in labels of stempels. Ik ben niet parttime bi, ik heb gewoon af en toe zin in wat vrouwelijk vertier.”

Lees ook – Vaste swingersrelatie: ‘De kinderen denken dat Anne en Sef een extra oom en tante zijn’ >

Stedentrip met benefits

Francis (29), moeder van Max (3) en Jan (1):

“In ons dorp spreken ze er al schande van als je op dinsdag je lakens wast in plaats van op maandag. Ik wil dus niet dat iemand weet dat mijn vriend en ik weleens een parenclub bezoeken. Als we gaan, brengen we de kinderen naar mijn schoonouders en zeggen dat we een stedentrip maken.

Klopt ­bíjna. We rijden naar een andere stad, boeken een hotel, maar laten weg dat we een club bezoeken. We doen niks met anderen, maar kicken op het kijken en bekeken worden.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama