Samen naar een parenclub: ‘Mijn man vond dat ik werk moest maken van deze flirt’

08.01.2022 05:52
rollebollen samen naar parenclub flirten Beeld: Getty Images

Niemand weet ervan, maar tijdens hun romantische weekendjes weg bezoeken Joline en Joris steevast een parenclub. Het bleek een boost voor hun relatie.

Joline (34), getrouwd met Joris (41), zoon Junior (12), dochter Barbelijn (7):

“Mijn tweelingzus en ik zijn super close en vaak twee handen op één buik. Toch is er één ding dat ze niet van me weet: dat wat ik allemaal uitspook op seksgebied. Hoe sterk en innig ook onze band, als ze zou weten dat Joris en ik eens per kwartaal een parenclub bezoeken waarbij ik met andere mannen vrij, zou ze diep geschokt zijn.

Ooit heb ik een keer tijdens een saunabezoekje verlekkerd een donkere, zeer gespierde man aangewezen en gezegd dat ik best zin zou hebben in seks met deze vent, nu, in de stoomruimte. Met een vies gezicht keek ze me aan. Hoe bedoelde ik dat precies? Ik was toch gek op Joris? Dat zou ik hem toch nooit mogen aandoen? Ik heb uiteindelijk maar gezegd dat het een grapje was, om te checken hoe ze zou reageren. Ze leek erg opgelucht. Blijkbaar is mijn zus een stuk conservatiever als het gaat om ideeën over wat wel en niet kan in een relatie.

Experimenteren

Zelf ben ik natuurlijk ook niet van de ene op de andere dag wakker geworden met: en nu zou ik wel eens een andere piemel willen. Dat is ook een proces van jaren geweest. Joris en ik zijn al dertien jaar samen. Hij heeft mij ontmaagd en ik was pas zijn tweede relatie. In het begin kenden we nauwelijks andere standjes dan missionaris of ik bovenop. Ik was geloof ik al 25 toen we voor het eerst doggystyle uitprobeerden. Maar we werden wel steeds losser en vooral nieuwsgieriger. We bestudeerden de Kamasutra, keken vrouwvriendelijke porno en speelden samen rollenspellen.

Langzaamaan begonnen we meer te experimenteren. Er kwamen attributen. Vibrators, tepelklemmen, zweepjes. We kochten een op afstand bestuurbaar tril-ei dat ik inbracht voordat we uit eten gingen. Joris had de grootste lol om mij te teasen, op zo’n manier dat het nog net kon, zonder dat ik het uitgilde. Of we stuurden elkaar geile foto’s toe en gaven elkaar opdrachten per whatsapp: draag geen ondergoed onder je jurk naar de buurtbarbecue. Of trek jezelf af in de wc op kantoor. Daar hadden we dan ’s avonds in bed plezier om.

“Geoorloofd seks hebben met een ander terwijl mijn man toekijkt was al lang een fantasie.”

Twee jaar terug resulteerde dat in het vervullen van onze grootste fantasie: een bezoek aan een parenclub. Geoorloofd seks hebben met een ander terwijl mijn man toekijkt was al heel lang een fantasie. We spraken er vaak over als we vreeën. Joris stond niet open voor pure partnerruil. Hij had geen behoefte aan een andere vrouw (of man), maar hij gunde het mij wel en het leek hem heel opwindend om het te mogen zien. We spraken er zeker een halfjaar over, waarbij we constant alle voors (spannend/uitdagend) en tegens (jaloezie/worden we dan een vunzig Jambers-stel of treffen we die daar alleen maar?) bespraken. Uiteindelijk wonnen de lust en nieuwsgierigheid het van onze bezwaren.

Lees ook: ‘Mijn vriendin kreeg een tantracursus van haar partner – dít was haar reactie’ >

Parenclub

Op internet zochten we naar een nette, luxe parenclub, op minstens honderd kilometer van onze woonplaats. Zodat we bijvoorbeeld niet de juf van school zouden tegenkomen. Op een zaterdagavond brachten we de kinderen naar opa en oma en boekten een hotel in de buurt van de club die we hadden uitgekozen. Op die manier waren we niet ver verwijderd van onze smoes ‘papa en mama gaan samen een romantisch weekendje weg’.

De bedoeling was om het die allereerste avond puur bij rondsnuffelen te laten, maar nadat we keurig waren rondgeleid door de eigenaresse en aan de bar werden gezet, troffen we vrijwel direct een man wiens echtgenote bi was en die op dat moment met een andere vrouw bezig in een van de peeskamertjes. Zelf stond hij alleen open voor een-op-een-seks en hij begon vreselijk te flirten met mij.

“We zoenden aan de bar en daarna vertrokken we met zijn drieën naar boven.”

Ik heb al sinds mijn jeugd een crush op donkere mannen en dit was een prachtige Antilliaanse man met een enorm atletisch lijf. Joris had mijn hand vast, maar stimuleerde me om werk te maken van deze man. Eigenlijk verliep het heel natuurlijk. De man en ik zoenden aan de bar en daarna vertrokken we met zijn drieën naar boven. Ik wilde Joris er per se bij hebben en andersom vond Joris dat ook prettiger. Zo kon hij precies zien wat we deden en voelde zich niet buitengesloten. De man had geen enkel bezwaar. Joris settelde zich iets verderop in een hoekje van de kamer, om zo toe te kijken. Het was echt magisch. Sowieso een ander lichaam, maar ook de wetenschap dat mijn man zoveel van mij hield dat ik dit zonder problemen kon doen.

De smaak te pakken

Sinds die avond hebben Joris en ik de smaak te pakken. Als er geen coronabeperkingen zijn bezoeken we eens in de drie maanden een club. De ene avond gebeurt er niets en genieten we puur samen van alles. We lopen rond, zwemmen of gaan de sauna in en we eten van het buffet. Eigenlijk net als bij een gewoon dagje wellness, alleen met het verschil dat we daar ook neuken met elkaar. De andere keer heb ik een geweldige klik met iemand en ook daadwerkelijk seks. Joris is daar nog steeds oké mee. Ook omdat het geen enkele bedreiging is voor onze relatie. Tussen zo’n minnaar en mij komt geen greintje liefde kijken. Na afloop wordt er niet nog eens nagepraat of geknuffeld, het is letterlijk komen en klaar. Meestal douche ik me en heb daarna nog seks met mijn eigen man of we wachten tot we in onze hotelkamer zijn.

“Tijdens onze eigen vrijpartijen halen we graag herinneringen op aan eerdere escapades.”

Sowieso zorgen die bezoekjes voor een enorme boost voor ons seksleven. Op zo’n avond laten we alle sleur en verplichtingen los en daar kunnen we weken op teren. Tijdens onze eigen vrijpartijen halen we graag herinneringen op aan eerdere escapades of aan toekomstige erotische feestje. Maar sowieso is het fijn samen zo’n geheim te delen. Onze seksuele uitstapjes zijn niet aan ons af te lezen. Wie ons leert kennen, vermoedt eerder een standaard bakfietsgezin dan een stel perverselingen. Zelfs onze naaste familieleden en vrienden hebben geen idee van onze onalledaagse hobby. Prima, dat laten we graag zo.”

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Mail naar redactie@kekmama.nl.

Dit artikel staat in Kek Mama 16-2021.

rollebollen parenclub seksspeeltjes rollebollen parenclub seksspeeltjes rollebollen parenclub seksspeeltjes
Voor een zalig avondje samen: met dit ringetje geniet je allebei van de vibraties en duurt het spel lekker lang. Een review voor dit speeltje spreekt boekdelen: ‘Leg een handdoek onder je, want het wordt erg intens’. Of je nu in je slaapkamer of elders bezig bent, deze bralette is super comfortabel en ziet er prachtig uit.
Dit wordt ‘m. Zalig. Hebben!

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >