‘Onze omgeving weet niet beter dan dat ze een goede vriendin is met wie ik op wintersport ga’

29.12.2022 14:51
wintersport vriendschap plus Beeld: Getty Images

Het koude weer, steile hellingen en warme aprés-ski maken voor een uniek sfeertje. Ideaal voor een heerlijke romance in dat kneuterige hotelletje in de bergen.

Nynke (28), moeder van Quinn (6) en Noah (5):

“Sinds mijn zeventiende weet ik dat ik bi ben. Ik heb behoorlijk veel gefladderd sinds mijn puberteit, heb met mannen en vrouwen het bed gedeeld. Uiteindelijk ben ik voor een man gegaan en nu ben ik acht jaar getrouwd met Frank, met wie ik twee mooie kinderen heb. Ik hou superveel van hem, we zijn gelukkig, maar af en toe heb ik toch zin in een vrouwenlijf. Die behoefte vul ik in met Nina.

“Ik heb haar leren kennen op een lesbisch feestje en sindsdien hebben we een vriendschap plús”

Ik heb haar leren kennen op een lesbisch feestje en sindsdien hebben we een vriendschap plús. We wandelen elke zondagochtend. Dan gebeurt er niks, op een stevige kus na. Maar twee keer per jaar houden we een mini-break en hebben dan ook seks. ’s Zomers gaan we samen een midweek wandelen in Winterberg, in de winter gaan we er een paar dagen skiën.

Lees ook – ‘Mijn man vindt het prima dat ik buiten ons huwelijk ook nog een relatie met een vrouw heb’ >

Mini-break

Frank vindt het prima, zolang ik discreet ben en het blijft bij af en toe seksen. Onze omgeving weet ook niet beter dan dat ze een goede vriendin is met wie ik sport. We boeken altijd hetzelfde hotel met tweepersoonsbed en uitzicht op de pistes. Na een dag op de ski’s duiken we samen onder het donzen dekbed.

Het leuke aan de seks met Nina is dat het lang duurt, omdat we allebei meerdere keren kunnen klaarkomen. Een echt pluspunt is het naspel. Bij Frank hoef ik er niet mee aan te komen, maar bij ons is het echt nágenieten, nápraten en názoenen. Meestal loopt het vervolgens uit op weer een nieuwe vrijpartij.”

Dit artikel staat in Kek Mama 12-2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama