In samenwerking met Kek Mama

Last van haaruitval na je zwangerschap? Zó ga je dat tegen

22.05.2023 11:00

Ja, die weelderige bos die je tijdens je zwangerschap had, verdwijnt als sneeuw voor de zon zodra je baby er eenmaal is. Om maar niet te spreken over wat er allemaal komt kijken bij het hebben van een jong gezin – van werk en school tot aan sportclubjes en speelafspraken. Het allemaal leiden tot stress en haaruitval. Niet leuk, maar gelukkig wél wat aan te doen.

En da’s eigenlijk heel eenvoudig, want met de producten van Natucain ga je haaruitval makkelijk en snel tegen.

Goede inhoud

We horen je denken: wéér een smeerseltje tegen haaruitval. Snappen we, want de markt wordt overspoeld met zulke producten, vaak met allerlei bijwerkingen als misselijkheid, vet haar en roos. Toch is het anders met Natucain, want er is écht nagedacht over de inhoud. Zo bestaat Natucain uit 100% natuurlijke ingrediënten en is het vrij van hormonen, sulfaten, parabenen en siliconen. Diervriendelijk zijn de producten ook, want niet getest op dieren. Bovendien zijn de producten ontwikkeld door een arts en daarmee wetenschappelijk ondersteund. Wel zo’n fijn gevoel als je het op je hoofdhuid smeert.

Belangrijke stof

Wat het dan precies doet? Dat heeft alles te maken met MKMS24, de belangrijkste werkzame stof in Natucain. Klinkt als een of andere ingewikkelde code, maar het komt erop neer dat er onder meer bamboe, tijm en linzen in zitten – 100% natuurlijk dus. Door dat in je haar te sprayen, komen er bepaalde eiwitten vrij. Die zorgen er weer voor dat haaruitval wordt verminderd én nieuwe haren sneller ontwikkeld, direct vanuit de wortels.

Met een volle bos de zomer in

De reacties op Natucain zijn lovend, maar twijfel je of het bij jou werkt? Dan is er nog geen man overboord, want je kunt de producten van Natucain gedurende een paar weken proberen en krijgt je geld terug als je geen resultaat boekt. Ha, al zal dat waarschijnlijk helemaal niet nodig zijn, want de meeste mensen merken na een paar weken al resultaat. Kortom: je kunt deze zomer met je volle haarbos de zon in!

Ontdek de hele collectie, en shop nu met 20% korting met de code ‘KEKMAMA20’ via deze link!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Natucain.