Gooi dat mandje maar vol: hier vind je kortingscodes die wél werken

24.01.2023 13:19

‘Nu 30% korting’, ‘nog 3 uur en 33 minuten’ om je slag te slaan. Online kortingscodes beloven een heleboel. Enthousiast voer je ze in, om er bij het afrekenen achter te komen dat ze precies niets doen. Irritant, maar gelukkig nu ook verleden tijd. 

Kortingscodes blijken kul. Voer je ze in, werken ze niet. Of zitten er tig voorwaarden aan. Die 15% krijg je alleen als nieuwe klant, de code blijkt al verlopen of de korting geldt dan weer nét niet op de spijkerbroek die jij in je mandje had gegooid. Kortom: het gaat vaak om een bepaalde aanbieding en niet om een algemene korting. En dat terwijl de naam kortingscode toch echt iets anders suggereert.

Fijn platform

Komt het je bekend voor? Het is een van de grootste frustraties van online shoppen. Startpagina.nl deed onderzoek naar het leed dat niet-werkende kortingscodes heet en kwam tot de conclusie dat gemiddeld 70% (!) het niet doet. Gelukkig kwamen ze ook meteen met de oplossing: een platform met codes die het gegarandeerd doen. Lekker overzichtelijk gesorteerd per categorie en winkel, de voorwaarden (inschrijven op de nieuwsbrief bijvoorbeeld) duidelijk vermeld en altijd up to date. Doet jouw favoriete webshop even niet aan een fijne actie? Ook dat zie je meteen. Wij zijn fan! Benieuwd? Check hier alle kortingscodes.