In de startblokken: dít zijn de leukste racebanen voor je mini ‘Max’

15.08.2021 21:27
racebaan speelgoed

Kunnen de stepjes, fietsen, skelters en skates bij jou thuis niet snel genoeg? Dan scoor je bij het eerstvolgende cadeaumoment gegarandeerd punten met een toffe speelgoed-racebaan voor jouw kleine Verstappen in de dop.

Wij gingen voor jou op onderzoek uit en zetten de leukste exemplaren op een rij –  ben je lekker snel bij de (shop-) finish.

 

1. Hot Wheels ‘Mario Kart Circuit’

Met deze toffe Mario Kart-speelset van Hot Wheels is je kind urenlang zoet. En voor 80’s en 90’s papa’s en mama’s is de nostalgische set minstens zo vermakelijk. De racebaan wordt geleverd met metalen Yoshi- en Mario-auto’s. Ook inclusief booster, vlaggen om rondes te tellen en ‘green shell-obstakels’ om je tegenstander van de baan te duwen.
– Leeftijd: 5-10 jaar
– Duo-baan
– Uit te breiden met bijpassende speelsets

Deze toffe set wordt mijn kind (en mogelijk mijn ook m’n man) vást blij van

 

2. VTech ‘Turbo Force Racers Super Racetrack’

Ook al zo’n spectaculaire racebaan koop je van VTech. De ‘Turbo Force Racers Super Racetrack’ heeft gewoon nét effe dat beetje extra om indruk te maken, waaronder een polsband om het voertuig op afstand mee te besturen. Met de onderdelen bouw je trouwens niet alleen één racebaan, maar kun je ook toffe stunt-tracks maken.
– Leeftijd: vanaf 5 jaar
– Baanlengte: 200 cm
– Batterijen: 2 x AAA (meegeleverd)

Wauw, hier gaat mijn kind dolgelukkig van worden

 

Lees ook
Dít zijn de populairste steppen voor kinderen

 

3. Carrera First Racebaan ‘Cars Piston Cup’

Deze Carrera First Racebaan met ‘Cars’-thema is al geschikt voor kleine kinderen vanaf 3 jaar. De compacte controllers zijn speciaal voor kleine kinderhandjes en de baan is eenvoudig, maar een droom voor alle jonge autofans die in Lightning McQueen hun grootste idool zien. Inclusief knelpunt en flip-element voor leuke botsingen.
– Leeftijd: vanaf 4 jaar
– Formaat racebaan: 114×87,5 cm
– Batterijen: 4x Philips Batterij R14 C Long Life (niet meegeleverd)

Helemaal top, dit is lievelingsspeelgoed in spe

 

4. Exost ‘Loop Duo Deluxe Set’

Deze Exost-racebaan van buizen zal een schot in de roos zijn, want veel cooler kan haast niet. De wagens racen door een spectaculair buizensysteem, wat niet alleen tof is voor de kids, maar ook voor papa’s en mama’s die de kriebels krijgen van rondvliegende voertuigen door de woonkamer. Iedere auto heeft een turboknop voor extra snelheid, maar inhalen kan ook via shortcuts en met toffe sprongen. Door de infrarood techniek kun je met wel 4 tegenstanders tegelijk spelen.
– Leeftijd: vanaf 5 jaar
– Afmeting racebaan: 143x75x54cm (lxbxh)
– Batterijen: auto’s zijn via USB oplaadbaar, controllers werken op 2 AAA ‘s (niet meegeleverd)

Deze unieke baan gaat het worden voor mijn kind

 

5. Kids Fun racebaan ‘Magic Road’ 180-delig

Ok, die buizen zijn vet, maar deze geweldige ‘Magic Road’-racebaan van Kids Fun geeft licht in het donker en ja, dat is natuurlijk gewoon té cool. Je kind kan de racebaan, die bestaat uit maar liefst 180 onderdelen, helemaal zelf samenstellen en ontwerpen. Verkrijgbaar met een rode, blauwe of groene auto. Leuk voor ouders: de prijs van deze baan is zeer vriendelijk voor de portemonnee.
– Leeftijd: vanaf 4 jaar
– Stimuleert tevens de creativiteit
– Batterijen: 3x AAA (niet meegeleverd)

Yes, dit koopje is voor mij (eh, mijn kind, dus)

 

Op zoek naar een meer girly cadeau? We gingen ook op zoek naar de allermooiste poppenhuizen.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >