7x de mooiste poppenhuizen

05.03.2021 10:12
leuke poppenhuizen Beeld: Shutterstock

Vier verdiepingen, een beweegbare lift of zonnepanelen op het dak: poppenhuizen worden steeds moderner en uitgebreider. Wij zochten de leukste modellen voor je uit.

Inklapbaar

Dit lichte en compacte poppenhuis is niet alleen heel fijn geprijsd, hij is ook nog eens opvouwbaar. Je klapt ‘m dus zo in voor een logeerpartij bij opa en oma.

– Met bijpassend meubilair en auto
– 2 verdiepingen met meerdere ruimtes
– Gemaakt van hoge kwaliteit Tiger kunststof
 

Bestel ‘m hier

 

Hout

Houten speelgoed: wij houden d’r van. Dit prachtige poppenhuis is onder meer gemaakt van esdoornhout en mooi stevig. Het roze dak en balkon maken ‘m extra leuk.

– Inclusief twee poppen
– Het dak is afneembaar
– Inclusief roze LED-lamp
 

Bestel ‘m hier

 

Zelf te stylen

Eveneens van hout, maar wat fijner voor je portemonnee. Én je kind kan dit poppenhuis helemaal naar wens stylen met de bijgeleverde stickers.

– Met blauwe speelluiken
– Afneembaar dak
– Basisset met 25 meubels en accessoires

Koop ‘m hier

 

Lees ook:
Zó krijg je poppenhaar heel makkelijk schoon >

 

Lekker kleurrijk

Nou ja, huis – noem het gerust een paleis. De woning is van alle gemakken voorzien, lekker kleurrijk en heeft prachtig afgewerkte details. Ook wel handig: je kind hoeft niet meer naar de woonboulevard, want het poppenhuis wordt compleet gemeubileerd aangeleverd.

– Met zolderkamer, luxe lift en woonkamer
– Drie verdiepinngen
– Afmetingen: 82 x 30 x 116 cm

Koop ‘m hier

 

Winter Chill Cabin

De sneeuw- en schaatspret van twee weken geleden, gaat met dit poppenhuis van L.O.L. Surprise! nog even vrolijk verder. Dit prachtige chalet staat namelijk in een winters dorpje en heeft een hottub, skilift en schaatsbaan. Als dát geen onvergetelijke wintersport wordt.

– Met zes kamers en drie verdiepingen
– Met licht- en geluidseffecten
– Inclusief meubels

Koop het poppenhuis hier

 

Wolkenkrabber

Over een modern poppenhuis gesproken. Deze woning met vier verdiepingen is geïnspireerd door wolkenkrabbers en een echte blikvanger. Neem een kijkje op de boetiek op de begane grond, leef je uit in de sportschool en neem de hond mee naar de dierensalon.

– Met bewegende trap en lift
– Inclusief 26 accessoires
– Verschillende licht- en geluidseffecten

Je koopt ‘m hier

 

Hip en groen

Dit huis heeft niet alleen drie verdiepingen met een bad-, eet-, woon- en kledingkamer, maar ook nog eens vier zonnepanelen op het dak: het gaat dus met z’n tijd mee. Een leuk cadeau om je kind op een speelse manier alvast wat bij te brengen over duurzaamheid en groene energie.

– Grote ramen
–  Inclusief 15 meubels
– Gemaakt van hout
 

Koop ‘m hier

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >