In samenwerking met Kek Mama

Frisse en zonnige kinderkleding? Die scoor je hier

08.04.2024 16:51

De zon laat zich steeds vaker zien en de vogels fluiten ons al vrolijk toe in de ochtend. Dit kan maar één ding betekenen: de lente staat voor de deur.

Voor veel moeders betekent dit meer dan alleen maar genieten van het warmere weer. Het is ook het moment waarop de lentekriebels toeslaan: de drang om het hele huis te boenen, het interieur te veranderen en de garderobekasten van onszelf en ons kroost te transformeren. Want, die dikke kriebeltruien en Michelinpopjassen mogen eindelijk naar zolder.

Zonnige én stijlvolle avonturen

Het is tijd voor fleurige en kleurrijke outfits. En hiervoor ben je bij Noppies aan het juiste adres. De nieuwe Spring Summer collectie straalt precies dat gevoel van lente uit: fris, speels en vol kleur. Met deze collectie laat je je kleintje(s) stralen op de warmere dagen die komen gaan.

Plezier, speelsheid en duurzaamheid komen samen in een heerlijke mix aan kleding. Elk item is gemaakt van 100 procent duurzame materialen en hoewel de lichte en luchtige stoffen zacht en comfortabel aanvoelen, kunnen de kleertjes talloze zonnige avonturen doorstaan. Van dartelen in de weilanden of zandkastelen bouwen op het strand.

Schattig, stoer en tijdloos

Zo is er voor meisjes een short bezaaid met bloemetjes en vrolijke ruches, een jurkje met broderiewerkje en pofmouwtjes en een vestje met schattig rond afgewerkt kraagje. Het vrolijke T-shirt met papegaaien en palmbomen, het broekje met haaien en zeilboten en de stoere denim tuinbroek passen in de garderobe van elke jongeman.

De collectie vult zich ook met een uitgebreide selectie aan tijdloze unisex babykleding, ideaal als je het geslacht van je baby nog niet weet en toch alvast wil shoppen. Hoe dan ook: deze collectie laat kinderen hun verbeelding de vrije loop.

Groenere toekomst

Door te shoppen bij Noppies kleed je je kleine niet alleen in stijl, maar maak je ook een bewuste keuze voor een groenere toekomst. Bij Noppies staat duurzaamheid centraal in alles wat ze doen. Wel zo fijn voor de volgende generatie(s). Nieuwsgierig naar de collectie? Je bekijkt en shopt ‘m hier.

Dit is artikel is geschreven in samenwerking met Noppies

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.