In samenwerking met Kek Mama

Dít zijn de tofste kinderbrillen voor het komende seizoen

26.09.2023 09:00

Goede kinderbrillen zijn coole en stijlvolle kwaliteitsmonturen, waarmee zelfs de allerkleinsten zich op een zorgeloze manier kunnen uitdrukken. De lekker uitgebreide Mini-Me collectie van Unofficial Kids, voor kinderen van 3 tot 10 jaar oud, maakt het een feestje om een bril te dragen. We zetten alvast een paar toppers voor je (kind) op een rij. Shoppen maar!

Mooi niet kinderachtig

Is het tijd voor een (nieuwe) bril voor jouw kind? Een goed modelletje of mooie hippe bril is heus niet alleen voor jou weggelegd. Ook in kinderbrillen kun je prima met de mode mee. Deze stoere klassieker, de Unofficial Junior UNOT0018, heeft een rond montuur. Dit past goed bij een langwerpige, ovale, vierkante of driehoekige gezichtsvorm.

Herfstzonnetje

Het is belangrijk om in élk seizoen de ogen te beschermen tegen de zon. De Unofficial Junior UNST0026 DDE0 is onmisbaar in de collectie van je kind. Deze toffe gouden kinderzonnebril is gemaakt van metaal. De groene zonnebrilglazen, met 100% UV-bescherming, hebben een kalmerend effect en remmen felle lichtschitteringen. Super voor onderweg.

Mooi bekeken

Misschien is dit wel het montuur dat je kind zoekt? Hij is roze en gemaakt van mooi metaal. De Unofficial Junior UNOT0109 is een montuur met een vierkante vorm. Dit past goed bij een kind met een rond, langwerpig, ovaal of hartvormig gezicht.

Niet voor de poes

Ook deze hippe bril is speciaal ontworpen voor kinderen. Hij is gevlekt en gemaakt van kunststof. De Unofficial Junior UNOK5038 is een echt cat eye montuur. Dit poezelige model past mooi bij een kind met een hoekige gezichtsvorm.

Stuiterbal

Uiteraard springt en rent je kind letterlijk en figuurlijk van hot naar her. Zo’n brilletje moet dan ook wat aankunnen. Deze Unofficial Junior UNOB0001 LL00 is gemaakt van sterk kunststof en kan dus prima tegen een stootje. Wil je de bril weer wat bijstellen? Geen probleem. Bij Pearle krijg je gratis trouwens levenslange service. Wel zo fijn.

Stylish Vintage

Een bril dragen is gewoon cool, stijlvol en leuk. Daarmee kan het helpen om je kind lekker zijn of  haar eigen persoonlijkheid uit te drukken. Hoe leuk is dit roze met bruin, ronde model? Hij is gemaakt van kunstof en helemaal in hippe vintage stijl. Deze Unofficial Junior UNOT0182 is toch een plaatje?

Ontdek de nieuwe Unofficial Kids collectie exclusief bij Pearle

De toffe brillen van Unofficial Kids zijn fun, mooi en cool voor de allerjongste brildragers. Voor elk kind of gezichtsvorm zit er wel een passende bril bij. Je bestelt ze makkelijk online (verzenden of retouren is helemaal gratis) of kom langs in een van de Pearle winkels.

Maar eerst nog even de ogen opmeten

Afhankelijk van de leeftijd van je kind, kun je voor een oogmeting terecht bij een specifieke oogexpert. Welke dat is, lees je hieronder.

– Is je kind jonger dan 8 jaar? Dan kan je terecht bij de oogarts.
– Is je kind tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan kan je terecht bij de optometrist in onze winkels*. 
– Is je kind 12 jaar of ouder? Dan kan je terecht bij de opticien in onze winkels.

Bekijk snel de gehele nieuwe collectie op Pearle.nl

*Let op: een oogmeting is niet in iedere Pearle mogelijk. Je vindt hier in welke Pearle filialen optometristen aanwezig zijn, zodat je verzekerd bent van specialistische hulp.