In samenwerking met Kek Mama

Ode aan de liefde

11.12.2023 15:06

Als moeder wil je niets liever dan jouw kindjes en dierbaren voor áltijd dichtbij je dragen. Sieradenmerk MAMALOVES begrijpt dit als geen ander en lanceert haar eerste sieraad gemaakt van diamanten.

Voor altijd verbonden

Met de Eternal Diamond Ketting geef je een speciale plek aan iedereen die in je hart zit: je kindjes, jouw blended family of de personen die je mist. Founder Katrien van MAMALOVES draagt zelf trots de Eternal Diamond ketting met 6 steentjes als symbool voor haar blended family: “Een gezin samenstellen is niet altijd makkelijk, maar deze ketting viert de prachtige complexiteit van ons gezin. In mijn ketting heeft iedereen een liefdevolle plek: ikzelf, mijn drie dochters, mijn geliefde en bonusdochter. Ik draag de ketting dan ook met veel trots!” 

Als je iemand moet missen

Emeline en haar man Arnaud zijn de trotse ouders van vier stoere jongens. Na de geboorte van hun eerste zoon raakten ze verwachting van een dochtertje. Tot hun grote verdriet ging het aan het einde van de zwangerschap helemaal mis, wat resulteerde in het hartverscheurende verlies van hun dochter, Julia.

“Julia zal altijd een plekje in ons gezin hebben, en dat ervaren ook onze jongens. Vanaf het allereerste moment hebben we er openlijk over gesproken. Deze ketting met 7 steentjes maakt dat gevoel compleet: iedereen heeft een plekje dichtbij mijn hart.”

Lab-grown diamanten

Kies uit 2 tot 7 lab-grown diamanten, die precies dezelfde kwaliteit hebben als natuurlijke diamanten, maar in het lab worden gemaakt. Hierdoor is het een betere keuze; zowel voor natuur als op het ethische vlak. 

Zet maar op je wishlist

De Eternal Diamond ketting is een ode aan de liefde. Een bijzonder en uniek cadeau om te geven. Of om zelf op je wishlist te zetten 😉

Benieuwd naar dit unieke sieraad? Klik hier.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met MAMALOVES.