Stylish én sustainable: 5x tweedehands kinderkleding in Rotterdam

30.01.2024 14:00
Bron: Set est Prêt

Tweedehands kinderkleding? Niet alleen slim voor je portemonnee, maar ook voor Moeder Aarde. Bovendien ontdek je in tweedehands winkels unieke outfits die jouw kleintje laten stralen.

Rotterdam, de stad die bekend staat om zijn levendige sfeer en innovatieve spirit, herbergt een paar parels voor tweedehands kinderkleding:

1. KikaBoo!

KikaBoo! geeft kwaliteitsspullen voor kinderen een tweede leven. Hier vind je eersteklas tweedehands kinderkleding en schoenen voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar. De handgemaakte items zijn uniek en duurzaam. Bovendien kun je je eigen kinderkleding hier inleveren en ontvang je 40 procent van de opbrengst bij verkoop.

2. Set est prêt

Op zoek naar de leukste kledingsetjes? In deze niet alledaagse kinderkledingwinkel vind je tweedehands merkkleding van goede kwaliteit. Je vindt hier merkjes als Mini Rodini, Bobo Choses en Kongjes Slojd. Zelf kun je hier ook kleding inleveren. Na acht weken in de winkel gaat ingeleverde kleding naar het goede doel. Deze kleurrijke winkel richt zich op kinderen tussen nul en acht jaar en biedt naast kleding ook spullen gemaakt door Rotterdamse ouderen, knuffels en spelletjes.

Foto: Set est Prêt

3. BUUF

BUUF is een conceptstore in hartje Kralingen met nieuwe en tweedehands kinderkleding, evenals betaalbare cadeautjes met een Rotterdams karakter voor het hele gezin.

Lees ook – ‘Ik koop alleen maar tweedehandsspullen voor mijn kinderen’ >

4. De Blauwe Ballon

Op de Kleiweg vind je leuke tweedehands kinderkleding, inclusief merken zoals Tommy Hilfiger, Rebel, Vingino, Essentiel Girls en Mc Gregor. Hier kun je ook je eigen kleding inleveren en 50 procent van de opbrengst ontvangen. Daarnaast verkoopt De Blauwe Ballon nieuwe kinderschoenen van bekende merken.

5. Mijnes Jouwes

Mijnes Jouwes, officieel een webshop, biedt ongeveer 2000 artikelen te koop aan. Bestellingen worden verpakt in hergebruikte doosjes en bezorgd door een fietskoerier. Wil je kleding passen? Dat kan – check de openingstijden of maak een afspraak.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama