In samenwerking met Kek Mama

Win: kaartjes voor het onvergetelijke event van C&A en Kek Mama (én een nieuwe outfit)

21.08.2023 10:03

Zin in een middag vol avontuur en quality time met je kind(eren)? Geef je op voor het ‘C&A x Kek Mama Outerwear event’ op 27 september en beleef samen een onvergetelijke dag met een stijlworkshop van Lizet Greve voor de mama’s, een knutselsessie van Rebecca Boektje voor de kids, een speurtocht, fotoshoot, lunch én een nieuwe outfit.

En dat laatste kan je ongetwijfeld goed gebruiken, want van klimmen in bomen tot stampen in plassen: de garderobe van je kind heeft in het najaar flink wat te verduren. En daar speelt C&A met de nieuwe collectie perfect op in.

Mooi én comfortabel

Bij het creëren van de collectie heeft C&A uiteraard ook aan jou gedacht. De items voor volwassenen zijn namelijk niet alleen leuk om te zien, je kan er ook lekker vrij in bewegen. Zo banjer je zonder problemen samen met je kind door de bossen en til je ‘m gemakkelijk uit de zoveelste boom. Bovendien kan de kleding prima tegen een storm- of regenbuitje. Zo gaan jullie hoe dan ook goed voorbereid naar buiten.

Geef je op!

Dus; wil jij samen met je kind alvast proeven van het avontuurlijke najaar in een prachtig bos in het midden van het land? En ben jij wel toe aan een fijne portie quality time met je kind(eren)? Geef je hier op voor het C&A x Kek Mama-event, stuur een foto van je gezin mee en wie weet zijn jullie erbij! Let op: deze winactie is gesloten, je kunt je niet meer aanmelden.

Praktische informatie

Plaats: In de buurt van Hilversum (als je wordt uitgekozen krijg je een uitgebreide mail met het programma en de locatie)

Datum: 27 september 2023

Tijd: 13:00 uur – 16:30 uur

Belangrijk: de eventlocatie is enkel te bereiken met de auto; niet met het openbaar vervoer. Met jouw aanwezigheid geef je toestemming voor het maken van foto’s op het event, ook van je kinderen. Deze foto’s worden later gebruikt door C&A en Familyblend voor commerciële doeleinden.