In samenwerking met Kek Mama

Zo style je kinderjeans als een pro

25.09.2023 06:30

Yeah baby, het nieuwe schoolseizoen start! Hét moment om de kids in nieuwe outfits te steken. Maar hoe style je spijkergoed nou stoer, lieflijk of lekker hip? Deze denim guide is alles wat je nodig hebt om de kleintjes het schooljaar fashionable te laten beginnen.

Kies contrast

Skinny fit €19,99 Jeans kan eindeloos gecombineerd worden én kan tegen een stootje – houden we van! De skinny fit van terStal is een trendy model voor meisjes. Nauwsluitend met optimaal draagcomfort dankzij de hoge stretchkwaliteit. Duurzaam gewassen en met dubbele stitching voor extra stevigheid. Zo’n smalle jeans staat extra edgy als je deze combineert met een volumineuze top. Een sweater met ruches op de schouders erbij en hoppa! Je schept een cool contrast.

Junior fashionista

Flared fit €24,99 Terug naar school gaan wordt extra nice met een nieuwe look. De flared fit is denim voor kleine fashionista’s. De licht uitlopende pijpen geven een spannend effect en combineren goed met casual sneakers. Met cowboylaarsjes eronder wordt het extra stoer. Liever een klassieke twist? Met een mooie trui, zoals de trui met fancy pofmouw, creëer je de perfecte match. Fijn: de flared fit is er ook in jogg jeans. Deze stof met stretch voelt streelzacht op beweeglijke kinderbeentjes.

Hip en wijd

Wide fit €24,99 De jeans voor durfals en het model waarmee je net zo hip als mama voor de dag komt. Twinning wordt fabulous als jullie allebei een wide fit jeans dragen. De meisjes wide fit is er in paperbag en jogg jeans variant. De paperbag heeft een opvallende taille die gezien mag worden. De jogg jeans geeft de wide fit maximaal draagcomfort. Dat schreeuwt om een sportieve sweater om de look compleet te maken. Kek riempje erbij, de verstelbare taille met elastiek is voorzien van riemlusjes, en kijk jouw kroost eens shinen.

Voor coole dudes

Superskinny €24,99 Deze jeans is een 5-pocket model en geeft een tailleboord met verstelbaar elastiek binnenin, een rits met knoopsluiting, riemlussen en broekzakken. Kies een van de geweldige denimwassingen en shop er stoere shirts bij. Een shirt geeft je kleine man met deze denim een sporty look, een nette blouse en hij is eigenlijk too cool for school. Onder zo’n superskinny spijkerbroek staan zowel lage laarsjes of sneakers.

Klimtijger geschikt

Jogg jeans €24,99 Denim zó comfy dat ze er in kunnen spelen, klimmen en ravotten. De jogg jeans is een echte aanrader voor kleine mannen die wel de uitstraling willen van een jeans, maar geen zin hebben in stugge stof. Laat hem deze jeans rocken met een felgekleurde trui of een stoere zwarte blouse en hij start het schooljaar fresh en fraai.

Speciaal voor de Kek Mama lezeressen heeft terStal een kortingscode van 10%! Met de code ‘kekmama10‘ krijg je 10% korting op de gehele collectie. Extra fijn: je shopt 2 jongensjeans voor €35,- en deze code geldt daar bovenop. Kijk voor de gehele collectie met nog veel meer mooie jeans op terstal.nl/denim