In samenwerking met Kek Mama

Déze 4 items mogen niet ontbreken in de najaarsgarderobe van jouw gezin

27.07.2023 08:28

We horen je denken: wát, de zomer is toch pas net begonnen?! En ja, dat is misschien ook wel zo, maar voor je het weet ligt de herfstcollectie alweer in de winkel.​​ Hoog tijd om eens in jouw kasten te duiken. Wat houden we, wat kan er weg en wat mist er? Deze items mogen écht niet ontbreken in je herfst- en wintergarderobe.

Zeker met kleine kinderen begin je ieder seizoen weer opnieuw met het samenstellen van een garderobe. En daarmee begint dus ook de zoektocht naar nieuwe, fijne basics. Want daarmee valt of staat eigenlijk alles. Is jouw eigen garderobe inmiddels ouder dan je kind? Geef dan ook de inhoud van jouw kledingkast een update. Daarvoor hoef je trouwens echt niet naar tien verschillende winkels te gaan.

Shoppen voor het hele gezin

Primark snapt dat het gezinsleven al druk genoeg is en daarom shop je in één van de winkels een nieuwe najaarsgarderobe voor het hele gezin. Je vindt er schattige babykleding en ook voor peuters en kleuters is de collectie uitgebreid. Van lief of juist stoer tot exclusieve collecties (zoals die met Disney!). Ook de papa’s en mama’s slagen bij Primark. Van schoenen, jassen, truien en overhemden tot t-shirts, sieraden, tassen, sportkleding en zelfs paraplu’s (wel zo handig in de herfst). Primark heeft alles onder één dak.

In deze Primark Stijlclinic tippen wij, samen met Primark, de onmisbare items in jouw najaarsgarderobe. En dankzij de nieuwe Primark webshop kun je nu online de beschikbaarheid van producten controleren. Zo kun je in de vernieuwde webshop alvast wat inspiratie opdoen én checken of jouw favoriete items ook in de dichtstbijzijnde Primark op voorraad zijn. Zo wordt het shoppen van de nieuwe najaarscollectie nog makkelijker.

Je kan niet zonder: een goede jeans
Sommige items raken nooit uit de mode. Zoals een goede jeans. Bij Primark shop je voor het hele gezin een goede spijkerbroek. De wijdere jeans zijn komend najaar helemaal on trend en dat is vooral voor de kinderen een hele fijne uitkomst. Een oversized look creëer je namelijk makkelijk door gewoon een maatje groter te nemen. Win-win, want dan kunnen ze er wat langer mee doen. Gewoon de pijpen oprollen, staat nog hartstikke stoer ook. Voor de meisjes en mama’s zit je met een flared jeans altijd goed.

Het is ook fijn om iets netters in je kast te hebben hangen, zoals een mooie blouse of overhemd. Zeker richting de feestdagen. Voor de jongens kies je een stoer overhemd, gecombineerd met een jeans, chino of cargo pants, om het geheel nog stoerder te maken. Voor meisjes is een lief blousje met een ruffle altijd goed. 

Voor heren vind je bij Primark fijne overhemden van katoen in verschillende fits en kleuren, zodat je er één voor iedere gelegenheid hebt. En voor de mama’s vind je prachtige blouses in Primark’s The Edit-collectie. Stijlvolle statement items van topkwaliteit. Combineer ‘m klassiek met een mooie pantalon of rok en maak hem juist wat stoerder met een fijne jeans.

Stoere stappers: kaplaarzen voor de kids en sneakers voor het hele gezin
Goede schoenen zijn belangrijk. Voor de ontwikkeling van de kindervoetjes, maar ook om ze lekker warm te houden. Voor de regenachtige dagen zijn kaplaarzen voor de kids heel erg handig. Hup, laarsjes aan en lekker in de plassen stampen. Met kaplaarzen kun je lekker all out gaan. Kies voor een leuke kleur of print. Zo kunnen ze in stijl spetteren zonder hun goede schoenen te verpesten. 

Daarnaast is een paar sneakers écht onmisbaar in je kast. En eerlijk is eerlijk: je hebt er ook eigenlijk nooit genoeg. Ze zitten lekker, je kunt ze zowel casual als netjes dragen en het zijn echte go-to schoenen voor als je met het gezin op pad gaat. Of je ze nu combineert met een mooi jurkje of een stoere jeans, met een goede sneaker zit je altijd goed.

Echt onmisbaar: een goede jas
Kinderen zijn kinderen en willen het liefst áltijd naar buiten. Ook als het minder lekker weer is. Als de herfst is begonnen, hoef je nog niet meteen een dikke winterjas aan, maar wil je wél lekker warm blijven. Voor de regenachtige dagen is een regenjas perfect. De kinderen trekken ‘m aan naar school of tijdens het buitenspelen en ook voor de papa’s en mama’s is een regenjas hartstikke handig. Bijvoorbeeld als je de hond moet uitlaten en het weer keihard plenst. 

In het najaar van 2023 is de back-to-school-look helemaal hip en daar past ook een stoere bomberjack heel goed bij. Een stoer model voor de mannen en een getailleerd exemplaar voor de dames. Combineer de bomber met een spijkerbroek en toffe sneakers en je bent klaar om de herfst te trotseren.

Ben jij helemaal geïnspireerd? Ga snel naar één van de Primark winkels of breng een bezoekje aan de Primark website en shop de leukste najaarsitems voor jou en je gezin.