In samenwerking met Kek Mama

‘Met een trileitje in, gil ik harder mee met de muziek’

13.09.2022 16:15
seks na borstamputatie Beeld: Getty Images

Eva (31), woont vijf jaar samen met Renzo (27), moeder van Ziggy (2) en Lizzy (1)

“Op het gebruik van koppeltoys rust nog best een taboe. Alsof alleen vrouwen een speeltje mogen gebruiken om tot een orgasme te komen. Onzin vind ik. Ik heb een aantal fijne vibrators voor mezelf, zoals een Bunny en een Tarzan, die me helpen aan een hoogtepunt als ik masturbeer of na afloop van een vrijpartij met mijn vriend Renzo. Maar wij hebben als stel ook samen een paar gezamenlijke speeltjes die we inzetten tijdens of voor het seksen.

Favoriet is de Teazers Koppelvibrator die ons allebei voorziet van extra stimulatie als we vrijen. Maar bijzonder speciaal zijn die we op afstand kunnen bedienen. Zoals de OhMiBod, een minivibrator die ik in mijn string draag en die Renzo via zijn telefoon aanstuurt. Vooral leuk als we aan het feesten zijn. Bij voorkeur op een festival.

Crazy Sexy Cool, Dance Valley, Lowlands. Renzo en ik zijn gek op urban, house, hiphop en techno  en trance. Voorheen waren we zomers op elk groot festival te vinden. Nu we jonge kinderen hebben, kiezen we er een paar uit waar we echt graag heen willen. Twee weekenden in augustus brengen we de kleintjes onder bij opa en oma en gaan helemaal los voor onze summer of love. Een festivalbezoek werkt voor ons als het ultieme voorspel, door de combinatie van de muziek, de luchtige, sexy kleding, het uitgelaten samen zijn en iets extra’s.

Renzo mag me graag plagen door de minivibrator in mijn slip harder of zachter te laten trillen. Ik probeer me dan zo normaal mogelijk te gedragen of ik gil wat harder mee met de muziek. Ik vind het heerlijk hem dan te verleiden met mijn lichaam en te vertellen hoe opgewonden ik van hem en de toy word, in de wetenschap dat we later thuis alle ruimte en tijd voor elkaar hebben. Net als we vroeger deden, toen we nog geen ouders van Ziggy en Lizzy waren. Dan gingen we ook uren door op een feest en waren zo hyper door de adrenaline en muziek, dat we thuis nog niet wilden slapen, maar urenlang vreeën. Al dan niet met behulp van wat speeltjes die ons aan de gang hielden.

Naast speciale Teazers Koppelvibrator, hebben we recent ook de Satisfyer Pro 4 Couples aangeschaft. Deze is speciaal voor de G-spot en clitoris en prettig voor zowel de vrouw als de man. Sowieso voel ik me altijd extra verbonden met Renzo als we vrijen, pakken we er af en toe een duospeeltje bij dan lijkt het alsof we letterlijk aan elkaar gebonden zijn. Zij verdubbelen de pret in bed!  ”

Back to the buzzness!
Nu het einde van de zomer in zicht is en we onze dagen weer vullen met werk, studie en sporten, lijkt er minder tijd over te zijn voor plezier. Maar niets is minder waar! Generation Easy maakt tijd. We zijn het onszelf verschuldigd. Geef de sleur geen kans en maak tijd. Voor genot, voor spontaniteit en voor elkaar. Work hard, play harder!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Easytoys