Remy Bonjasky over verrassing voor partner: ‘Het houdt je relatie lekker spicy en juicy’

26.02.2022 05:52

Remy Bonjasky is getrouwd met Renate Goet. Remy heeft zonen Cassius en Dean uit eerdere relaties, samen hebben ze dochter Skye. Elke maand deelt Remy zijn belevenissen.

Voor dit jaar zit ie er weer op: Valentijnsdag. Voor velen een ‘must’ en voor anderen een ‘not’, maar of je er nou wel of niet iets mee hebt, Valentijn is niet meer weg te denken uit onze samenleving. De kassa rinkelt bij de middenstand en de ondernemers spelen hier ieder jaar gretig op in – en terecht. Heb je het laten passeren en doe je hier niet aan mee of heb je echt je best gedaan om je partner het hof te maken? Sommigen zijn het vergeten of hebben snel nog een bloemetje en een paar repen chocolade gehaald bij het pompstation om op de valreep toch goed voor de dag te komen.
 

Lees ook
Zó organiseer je een spannende avond met je partner >

 

Heerlijke avond

Als je op deze manier op Valentijnsdag bent thuisgekomen dan weet je dat je goed moet kunnen kietelen om een kleine glimlach op het gezicht van je partner te krijgen. Ik heb het iets anders aangepakt. Ik heb een dag ervoor tegen Renate gezegd dat we onze dochter Skye iets eerder naar bed zouden doen, zodat we samen een heerlijke avond konden hebben.

Toen Skye eenmaal in bed lag, ben ik zelf de keuken in gedoken om te zorgen voor een diner aan huis, compleet met geurkaarsjes plus een cadeau dat ik weken van tevoren met veel aandacht had uitgezocht. Ik had me netjes aangekleed om mijn geliefde vrouw te verleiden tot een heerlijke avond samen. Heel even werden we onderbroken door Skye die wakker werd, maar na wat troostende woorden, een paar kusjes en een aai over haar bolletje viel ze gauw weer in slaap. Met een zacht deuntje van loungemuziek op de achtergrond hebben we onze avond voortgezet met veel gelach en mooie gesprekken.

Na dit ‘voorspel’ eindigden we tussen de lakens, begeleid door de heerlijke songs van John Legend. De aandacht en moeite is waar het hier om gaat. Dit hoeft natuurlijk niet per se op 14 februari van elk jaar, want dan is het zo geijkt, maar dit zou je meerdere keren per jaar kunnen doen – dus zet ’m op, dames. Dit maakt het spannend en verrassend voor je partner en houdt je relatie lekker spicy en juicy.
 

Deze column staat in Kek Mama 03-2022.

 

 

Meer lezen? Neem hier een abonnement op Kek Mama, de #1 glossy voor moeders.