(Stille) minnaar, lees je mee? Dít zijn pas nuttige valentijnscadeaus voor vrouwen

06.02.2021 00:41
valentijnscadeaus_voor_vrouwen

Zo’n bos rozen is natuurlijk hartstikke leuk, maar na een week begint de boel te hangen en is de lol er al snel af. Daarom een lijstje met valentijnscadeaus waar je lief veel langer plezier van heeft.

Valentijnsdag staat bekend als ‘de dag van de liefde’ en wordt elk jaar op 14 februari gevierd. Waar deze dag vandaan komt (en naar welke Valentijn het is vernoemd), is wat onduidelijk. Wel is bekend dat paus Gelasius in het jaar 496 de veertiende februari uitriep tot de dag van de heilige Valentijn. Tegenwoordig is het vooral de dag waarin we onze (geheime) liefde in het zonnetje zetten met een kaartje, of onderstaande cadeaus.

 

Een lesje rust vinden

Deze Koreaanse megabestseller zou eigenlijk verplicht leesvoer moeten worden. Het staat namelijk vol met adviezen van de meest invloedrijke boeddhistische leermeesters van dit moment. Over reflectie, hoe je het rustiger aan kunt doen en weer even tot jezelf komt. Altijd fijn.
– 280 pagina’s
– Herkenbaar
– Eenvoudig

Bestel ‘m hier

 

Kamerplant

Suf? Echt niet. Kamerplanten zijn hot – helemaal nu we door de coronamaatregelen veel meer thuiszitten. Let wel: sommige planten zijn giftig voor kinderen en/of huisdieren, dus wij hebben de veilige voor je op een rij gezet. Met bestellinkjes, zodat je ze ook binnen een paar dagen in huis hebt.

Bekijk ze hier

 

Een lekkere start van de dag

Een bak koffie a day, keeps the doctor away… Oké, tikkeltje overdreven misschien, maar toegegeven: het haalt de scherpe randjes er wel af na een gebroken nacht. Helemaal als je kiest voor koffie uit déze machines.

Bestel ze hier

 

Lees ook
Dít zijn de leukste valentijnscadeaus voor mannen >

 

Fotocursus

Geen mierzoet cadeau, maar wel retepraktisch. Want zeg eens eerlijk: er is niets lastiger dan een kind fotograferen. Daarom ontwikkelde Tanja Jess samen met topfotograaf Jeroen Swolfs de ‘Photo Class Smartphone voor Mama’: een online fotocursus speciaal voor moeders. En het mooie: bestel je ‘m nu, dan krijg je een speciale Valentijn Giftcard.
– Voor iPhone én Samsung
– Eenvoudige, korte video’s
– Deelnemen wanneer jíj wil

Schrijf je hier in

 

Restaurantbon

Romantisch uit eten gaan is nu natuurlijk niet mogelijk, maar wat in het vat zit, verzuurt niet. En daarbij, hoe leuk is het om iets te hebben om naar uit te kijken? Support your locals en vraag naar een cadeaubon bij je favoriete restaurant. Word niet alleen je partner, maar ook de locale ondernemer blij van.

 

Canvastas

De spijker op z’n kop, deze tekst. En dan is de tas ook nog hartstikke handig, want door de grootte kieper je er je halve inboedel in. 
– 100% katoen
– Lekker groot
– Lengte 50 cm x breedte 40 cm x diepte 10 cm

Bestel ‘m hier

 

Voor de soepele spieren

Is het een koptelefoon? Zijn het high-tech oorwarmers? Nee, het is een nekmassage-apparaat met vijf verschillende programma’s zoals shiatsu, acupressuur, vibratie-, klop- en compressiemassage. Ideaal tegen stress, migraine, stijfheid en andere nekklachten. En ideaal voor jezelf, want dan hoef jij niet meer aan de bak.
– 16 verschillende snelheidsstanden
– Inclusief de nieuwste infraroodtechnologie
– Gemaakt met zachte siliconen pulse pads

Bestel ‘m hier

 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >