Gasthoofdredacteur Kim Feenstra: ‘Laten we liever zijn tegenover onszelf én elkaar’

04.07.2023 14:50
Kim Feenstra Maria Tailor Fotografie: Martika Avalon

Kim Feenstra (37) is actrice, model en fotografe en moeder van Brooklyn (2). Haar partner Stanley Tailor is de broer van Maria.

Samen met mijn prachtige schoonzus gasthoofdredacteur zijn voor een nummer van Kek Mama; daar zeg ik geen nee tegen. Niet alleen omdat het mij te gek lijkt om dit samen met Maria te doen, maar ook omdat we ons dan lekker mogen bemoeien met de inhoud van het blad. En voor iemand die geen blad voor haar mond neemt is dit een heerlijke uitdaging.

Lees ook – Gasthoofdredacteur Maria Tailor: ‘Kritiek leveren is makkelijker dan begrip hebben’ >

Sisterhood

Het thema dat we wilden laten zien is Sisterhood. We doorlopen allemaal dezelfde levensfasen. De een wat eerder of intenser dan de ander, maar we zijn hoe dan ook connected. Ongeacht onze afkomst, geloofsovertuiging, politieke voorkeur, levensstijl of geaardheid. We zijn allemaal zusters. Wat we gemeen hebben is wat ons verbindt. En dat is meer dan je denkt.

“Wat je geeft krijg je terug”

Ik hoop dat we elkaar kunnen motiveren en inspireren om liever te zijn tegenover onszelf én elkaar. Het misstaat geen enkele vrouw om een andere vrouw te helpen risen and shinen. Wat je geeft krijg je terug.

Van elkaar leren

In het nummer staan ook eerlijke verhalen over ivf, een traject dat een helse trip vol horrorhormonen en verdriet kan zijn. Ook hier zouden we meer met onze zusters over mogen praten. Communicatie is key. In al je relaties, ook die met je kinderen.

“Als we united zijn, zijn we unstoppable!

Het is 2023. En wat een rijkdom hebben we dat we zoveel zusters op de wereld hebben. Van wie we kunnen leren en met wie we hand in hand kunnen wandelen. Wij vrouwen zijn zo krachtig. En als we united zijn, zijn we unstoppable! Dit nummer is met veel eerlijkheid en enthousiasme gemaakt. Ik hoop dat dat voelbaar is als je het leest.

Liefs,

Kim

Kek Mama 07-2023 is vanaf 4 juli verkrijgbaar in de winkel.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.