Van schaatsbaan tot sneeuwspelletjes: 5x leuke winteractiviteiten voor peuters

15.11.2019 12:39
winteractiviteiten_voor_peuters

Geloof het of niet, de eerste sneeuw van het jaar is al gevallen. Hoog tijd om dit lijstje vol winterse activiteiten samen met je peuter af te gaan. 

Indoor skihal

Voor een goed pak sneeuw hoef je echt niet helemaal de grens over: in deze indoor skihallen waan je je bijna op een Oostenrijkse sneeuwpiste. En er is voor jong tot oud van alles te doen. Van het kidsfestijn tot ouder & kind snowboardles: hier kan je zelfs met je peuter terecht.

 

Winterapps

Blijf je liever binnen? Dan haal je de sneeuw gewoon in huis met deze winterapps voor kinderen. De eerste app is misschien nog wat lastig, maar met de rest is je kind ongetwijfeld wel even zoet.

 

Lees ook
11x kindvriendelijke wintersportgebieden >

 

Schaatsbaan

Met zo’n bloedwarme zomer en zachte herfst lijkt de kans op heel strenge vorst – en dus schaatsen op natuurijs – nog kleiner dan vorig jaar. Maar niet getreurd: er zijn genoeg leuke indoor schaatsbanen waar je je kunt vermaken. Heeft je kind nog nooit geschaatst? Zo leert-ie het. Al is het natuurlijk ook hartstikke leuk om te sleeën.

 

Sneeuwspelletjes

En valt er per abuis tóch een vers pak sneeuw? Dan kan je kind z’n lol op met (naast het maken van een sneeuwpop) deze sneeuwspelletjes.

 

Indoor speeltuin

Toegegeven, hier is niets winters aan – behalve dan dat je lekker droog en warm zit, maar een indoor speeltuin is altijd een succes. Helemaal als je gaat voor onze favorieten uit dit lijstje.

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >