indoor-skihallen-kinderen

Het is alweer bijna voorjaarsvakantie, maar voor een goed pak sneeuw hoef je echt niet helemaal de grens over. In deze indoor skihallen waan je je bijna op een Oostenrijkse sneeuwpiste. En er is voor jong tot oud van alles te doen.

1. SnowWorld - Zoetermeer


Met een spectaculair verlengde piste van maar liefst 300 meter, kraakverse sneeuw, sfeervolle après ski en de heerlijkste wintersportgerechten kun je hier 365 dagen per jaar genieten zoals je dat in de echte bergen doet. Voor de allerkleinsten is er een 'kinderland' waar ze hun lol op kunnen.
 

More content below the advertising

2. Snowplanet - Amsterdam


SnowPlanet biedt alle faciliteiten voor een perfect dagje uit met het gezin. De twee indoor-pistes, waaronder een beginners-piste van 100 meter en een steile piste van 230 meter voor gevorderden, zijn voorzien van echte sneeuw. Ook worden er lessen op elk niveau aangeboden.
 

3. De Uithof - Den Haag


Skihal De Uithof Den Haag beschikt over een 211 meter lange piste en vier skiliften. Voor kinderen en beginners zijn er twee bandliften, waardoor je geen uren hoeft te wachten.
 

Lees ook
7x kindvriendelijke wintersportgebieden >

 

4. SnowWorld - Landgraaf


SnowWorld Landgraaf: een mooi overdekt wintersportdorp in Limburg, waar je met vijf pistes wel even zoet bent. Wil je er ook overnachten? Dat kan in het bijbehorende hotel.

5. Skidôme - Terneuzen


Op welk niveau je ook skiet of snowboardt, Skidôme Terneuzen heeft voor iedereen een geschikte piste. De indoor sneeuwpiste is 220 meter lang en sleep- en bandliften brengen je naar de top.
 

6. Montana Snowcenter - Valkenswaard


Natuurlijk zijn hier pistes met echte sneeuw waarop gedurende het gehele jaar geskied en gesnowboard kan worden, maar daarnaast vind je er een café-restaurant waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Met uitzicht op de besneeuwde pistes, uiteraard.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >