Altijd al magie willen beleven? Dan wil je in de vakantie hierheen met de kids!

15.05.2024 14:29

Ongetwijfeld droomde je er zelf vroeger al van om je favoriete Disney Figuur te ontmoeten en waarschijnlijk zijn je kinderen nu ook fan van een van de honderden figuren. Op een afstand van enkele uren rijden (of ca. 3,5 uur met de trein), kun je deze droom uit laten komen. Juist ja, in het magische Disneyland® Paris!

Maak de mooiste herinneringen

Disneyland Paris is méér dan een attractiepark. Je beleeft er magie, staat oog in oog met Mickey Mouse, of je andere favoriete Disney-figuur, en maakt de mooiste herinneringen samen met je gezin. Met meer dan 50 attracties in het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park is er voor alle leeftijden iets te ontdekken. Breng een bezoek aan een of beide Disney Parken. Zomer, herfst of winter? Dat maakt niet uit. Het is ieder seizoen the place to be.

Beleef een extra magische kerst als het park helemaal in kerstsfeer is omgetoverd (van 9 november 2024 t/m 6 januari 2025), ontdek het Disney Halloween Festival (van 1 oktober t/m 3 november 2024) tijdens de herfstvakantie of dans en zing mee met de Disney Figuren tijdens de dagelijkse kleurrijke show A Million Splashes of Colour deze zomer (t/m 30 september 2024). Daarnaast kun je ook nog leuke activiteiten, zoals een echte Disney Prinsessen make-over, boeken voor je kinderen. Genoeg om te beleven dus. Je ontdekt dit en heel veel andere extra’s op de website van Disneyland Paris.

Magisch dineren en slapen

In de Disney Parken vind je genoeg kramen met lekkers om de buikjes mee te vullen, maar je kunt ook eten in een van de vele restaurants. Ieder restaurant staat in het teken van een verhaal. Wist je dat je zelfs kunt genieten van heerlijke diners of all-you-can-eat buffetten, terwijl bijvoorbeeld Prinses Belle of Pinokkio bij je aan tafel schuiven? Pas maar op dat het tafelservies niet plots begint de dansen.

Wil je een paar dagen in Disneyland Paris verblijven? Dan heeft Disney genoeg keuze aan Disney Hotels. Slaap bijvoorbeeld als een echte superheld in Disney Hotel New York – The Art of Marvel, en boek inclusief ontbijt om de dag goed te starten. Geniet daarnaast van fijne voordelen als je verblijft in een Disney Hotel, zoals extra Magic time, waardoor je eerder de Parken in mag dan andere gasten. Ook kun je gratis parkeren bij de Parken en je hotel en slaap je in de buurt van de Parken. Zo geniet je optimaal van een magische vakantie.

Flexibele voorwaarden

Het allerfijnste aan het boeken van jouw reis naar Disneyland Paris zijn de flexibele voorwaarden. Zo kun je jouw verblijf tot zeven dagen voor vertrek kosteloos wijzigen of annuleren. Ook is het mogelijk om in delen te betalen. En vind je de reis binnen zeven dagen na boeken ergens anders goedkoper? Dan betaalt Disneyland het verschil terug en ontvang je een cadeaubon t.w.v. €20,- om te besteden tijdens je verblijf in de boetieks en restaurants. Zorgeloos boeken dus.

Nog meer inspiratie nodig voor jullie volgende gezinsvakantie? Wil je nu eindelijk die droom eens beleven en samen met je kinderen jullie favoriete Disney Figuren ontmoeten? Boek jouw zomer- herfst- of kerstvakantie en ontdek de magie in Disneyland Paris. Verken alle verblijven en de leukste activiteiten en boek nu om te genieten van de flexibele voorwaarden.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Disneyland Paris.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.