Hier vind je de leukste kabouterpaden van Zeeland

21.11.2019 22:32
kabouterpaden-in-zeeland-voor-kinderen

Je kind verveelt zich geen seconde en jij geniet van de natuur: een kabouterpad is altijd een goed idee. Welke je zeker niet moet overslaan? Deze paden in Zeeland.

Kabouterpad Boswachterij Westerschouwen

Eén ding is zeker; hier zitten kabouters. Zoveel dat er een heus kabouterpad is aangelegd. Met een rugzak om, puntmuts op, een knapzak met wat lekkers en een opdrachtenboek is deze route geen moment saai. Extra handig: een kleurige kralenketting en de kabouterpaaltjes helpen de weg terug te vinden.

 

Lees ook
13x de mooiste bossen om te wandelen >

 

Kabouterpad Clingse Bossen

Een speelbos mét kabouterpad van 1,5 kilometer. En klimvoorzieningen, een openluchttheater en waterspeelpark (vooral leuk in de zomer). Kortom: voor je het weet ben je de hele middag onderweg.

 

Kabouterpad Braakman-Noord

Bij de Braakmanboerderij ligt een knapzak gevuld met lekkers klaar, je kind krijgt rode wangen en een puntmuts op en de speurtocht kan beginnen. Hebben jullie met behulp van de opdrachten uit het kabouterboek de kabouters gespot? Dan krijg je kind na afloop nog een verrassing.

En als je toch in Zeeland bent, kijk dan gelijk even naar deze leuke tips.

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >