5x leuke voorstellingen voor je kids

16.05.2018 15:49
kinder voorstellingen Beeld: 123RF

Languit in de stoel, bakje popcorn erbij en de voorstelling kan beginnen. Of het nou stralend weer is of pijpenstelen regent, met deze leuke kindervoorstellingen zit je altijd goed.

Swaffie de Zeehond – Poppentheater, Den Haag

In het oudste vaste poppentheater van Nederland geniet je van de leukste voorstellingen voor kinderen vanaf 5 jaar. Duik in het verhaal van Swaffie de Zeehond of leun lekker achterover en geniet van de avonturen van De grote, roze Parapluvogel Sumba. Bijna elke woensdag en zaterdag (14.30 uur) wordt er een voorstelling gespeeld. Ook een leuke plek voor kinderfeestjes: met een cadeautje voor de jarige job, kleurplaten na afloop en op aanvraag een speurtocht naar het strand.
Voorstellingen t/m half juli 2018
 

Rupsje Nooitgenoeg – Theater de Hofnar, Valkenswaard

Samen dansen op vrolijke muziek, hard meezingen of luisteren naar spannende verhalen: theater De Hofnar in Valkenswaard is altijd een belevenis. Luister naar vier magische verhalen over Rupsje Nooitgenoeg of bezoek de voorstelling Bumba en het Magische Wonderboek. Extra leuk: bij elke show kun je een arrangement boeken zoals onbeperkt pannenkoeken eten inclusief een glaasje ranja.
Voorstellingen in oktober 2018
 

Lees ook:
6x uitjes voor kinderen die gek zijn op muziek en theater >

 

 

Hans en Grietje – Openluchttheater, Amsterdam

Is het lekker weer, bezoek dan het openluchttheater in het Vondelpark in Amsterdam. Daar maakt Het Kleine Theater voorstellingen zonder veel gedoe, met mooie muziek en veel humor. Ze geven een eigen draai aan bekende sprookjes zoals Hans en Grietje, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en ook niet te saai voor grotere kinderen. Ook leuk: in de zomervakantie kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar een cursus volgen en leren ze hoe je vanuit het niets een theatervoorstelling kunt maken.
Voorstelling 16 juni 2018
 

Het Kabouter- en Elfenbos – Theater de Toverknol, Utrecht

Bezoek binnenkort de voorstellingen Het Kabouter- en Elfenbos of Raponsje in kindertheater De Toverknol in Utrecht. Of neemt je kind liever een speciale peuter-dansles? Het theater organiseert namelijk ook muziek-, theater- en musicalles voor kinderen. En zoek je nog een leuk uitje voor de zomervakantie, dan kan je kind zich uitleven op het Toverknol theater zomerkamp.
Voorstelling t/m 17 juni 2018
 

De Baron van Munchhausen – Kasteelfestival, Geldrop

Op 1 juli vindt in de buurt van Eindhoven het derde KommuS Kasteelfestival plaats, met muziek en theater voor jong tot oud. Kinderen tot 15 jaar kunnen genieten van de toneelvoorstelling De Baron van Munchhausen. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten: blaas met een speciale bellenblaas je eigen zeepbellen en bestuur je eigen mini-drone. Extra fijn: de toegang is gratis.
Voorstelling 1 juli 2018

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >