‘Mijn vriend en ik gaan regelmatig naar een parenclub’

27.06.2021 14:02
rollebollen samen naar parenclub flirten Beeld: Getty Images

Linda voelt zich in de parenclub op en top vrouw. ‘Het is eigenlijk gewoon een leuke avond uit, maar dan spannender.’

Linda (35), pedicure, latrelatie met Lionel, moeder van een dochter (12). 

“Het is er vies, iedereen doet het met iedereen en het zijn ordinaire tokkies. Dacht ik. Maar toen werden Lionel en ik door de vader van een vriendinnetje van mijn dochter uitgenodigd om mee te gaan naar een club. Hij wist dat we graag naar sauna’s gingen en makkelijk kletsten over seks. Hij zei dat alles kon, niets moest en dat we gewoon een keertje moesten komen kijken.

Alles een keer proberen

Uiteindelijk durfden Lionel en ik het aan onder het motto: alles een keer proberen in het leven. We reden naar een bekende parenclub. Inderdaad, er zijn darkrooms, sauna’s waar jan en alleman aan elkaar zit en gynaecologische stoelen waarin vrouwen zich laten penetreren. Maar je kunt ook dansen in de disco, relaxen in het bubbelbad en genieten van de buffetten.

Er komen veel mooie mensen. Jonge meiden, hippe stellen met afgetrainde lichamen, toeristen uit Engeland, Frankrijk en Duitsland. Je borrelt samen en praat over de kinderen en werk. Tot elf uur draag je je gewone kleding, zodra een zoemer afgaat, hult iedereen zich in lingerie en zie je veel mensen verdwijnen richting sekskamers.

Lees ook
Van parenclub tot tantracursus: deze vrouwen geven hun seksleven een boost >

Parenclub

Lionel en ik zijn er nu een stuk of vijftien keer geweest, maar ik heb er nog nooit seks gehad met iemand anders dan mijn eigen man. We fantaseren weleens over een trio met een andere vrouw en raken best opgewonden van andere vrijende mensen, maar doen niet mee. Wel zoeken we altijd de tantrakamer op, waar je elkaar kunt masseren en heel zen seks kunt hebben. Het is een beetje alsof we meespelen in een pornofilm. Ik voel me in de club op en top vrouw. Het is eigenlijk gewoon een leuke avond uit, maar dan spannender.”
Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.