Zomerhoroscoop: Weegschaal, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:23
zomerhoroschoop weegschaal

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Weegschaal, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

23 september – 22 oktober
 

Liefde/gezin

Het is al tijdenlang opvallend druk in je gezin/huis/omgeving, maar je kunt er steeds beter mee omgaan. Misschien hebben die strengere regels toch een positieve invloed. Maar ook gezinsuitbreiding of een verhuizing brachten (of brengen) drukte met zich mee. Vaak leuk, maar je moet ook goochelen met je tijd en energie.

Over de liefde hebben de sterren geen groot nieuws en dat betekent meestal dat er weinig verandert. Klinkt fijn, maar pas nu op voor sleur. Zorg ervoor dat jij en je partner voldoende tijd met z’n tweeën doorbrengen en niet alleen maar bezig zijn met kinderen, huishouden en werk.

Single moeder? Je geeft je vrijheid niet op voor de eerste de beste. Je zoekt naar iemand met wie je een diepe klik hebt, voor minder doe je het niet. Deze zomer kan in dat opzicht voor een mooie verrassing zorgen. Ben je er klaar voor?
 

Lees ook
‘Mijn partner en ik geven elkaar drie uur per week me-time’ >

 

Werk/financiën

Tot in de laatste week van juli moet je keihard werken, maar dat levert je ook veel op. Niet in de laatste plaats door je netwerk. Soms is het zo fijn dat je de juiste mensen kent! Toch zijn er omstandigheden waardoor je niet zo snel vooruitkomt als je zou willen. Het is niet anders, dus probeer je er niet druk over te maken, jouw tijd komt nog wel. Vanaf augustus komt er langzaam weer beweging in een aantal zaken. Laat je vooral niet uit het veld slaan door geruchten. Daar word je alleen maar onrustig van.
 

Kansen en uitdagingen

  • Laat het verleden waar het hoort: achter je.
  • Wees liever voor jezelf. Vergeef iemand en bevrijd jezelf van een last.
  • Wees geduldiger en forceer niks.
  • Je krijgt een hoop ‘seintjes’ van de kosmos. Zet je ontvanger aan!

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >