Hilary Duff over derde zwangerschap: ‘Ik heb het nu te druk om erover te piekeren’

28.12.2020 21:25
hilary-duff

Hilary Duff staat een stuk relaxter in haar zwangerschap nu ze voor de derde keer moeder wordt. De 33-jarige actrice weet beter wat haar te wachten staat en heeft het daarnaast ook te druk met haar andere twee kinderen om te piekeren.

Voor Hilary was het zwaarder toen ze zwanger was van dochter Banks (2) omdat ze zich zorgen maakte over hoe het zou gaan met haar grotere broer Luca (8). “Ik ben nu vermoeider omdat ik een peuter heb, maar ik heb minder tijd om me te focussen op mijn zwangerschap omdat ik het druk heb met mijn kinderen en werk. Het is een fijne afleiding waardoor ik niet alles ga googelen en niet te veel nadenk over alles wat er bij een zwangerschap komt kijken”, vertelt de actrice aan People.

 

Zelfverzekerder

Ook voelt Hilary zich zelfverzekerder omdat het niet zo lang geleden is dat ze een baby kreeg. “Het geeft zekerheid dat we weten wat we nodig hebben met een pasgeboren baby in huis omdat we dat net hebben meegemaakt met Banks. Beide kinderen zijn ook heel blij dat er een nieuwe baby komt en dat geeft een rust die ik eerst niet had.”

 

Lees ook
Hilary Duff over stoppen met borstvoeding: ‘Ik voelde mezelf een mislukkeling’ >

 

Lichaam

Wel mist de actrice soms haar ‘oude lichaam’. “Het ene moment mis ik mijn lichaam en dat ik hele leuke kleren kan aandoen, maar het andere moment voel ik me prima en weet ik dat dit waarschijnlijk de laatste keer is dat ik zwanger ben en probeer ik te genieten van hoe mooi deze tijd kan zijn.”

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de best gelezen artikelen in je mailbox >